Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2009, 23:07   #22
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
_Blackseagless_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
breh breh avrupai forvet iklisine bak bobo batuhan yav hakkaten acayipsiniz yahu batuhan daha 17 yaşında ne çabuk avrupai futbolcu yaptınız bırakın eskişehirde pişsin şımarıklaşmıştı toparlasın kendini .

Bobo ya gelince sözleşme zamanı coşuyo imzayı attıktan sonra uyuyo 2 yıldır kaç gol attı söylesenize .


Birde Allah aşkına yalvarıyorum üç kağıtçı ezik basının düzmece masa başı haberleri yüzünden nobre dahil hiç bir futbolcumuza sırtınızı dönmeyin gider yapmayın aynı şekilde teknik heyete saldırmayın lütfen . Basının kirli oyunlarına bile bile alet olmayın .
ıstatıstıklere bak bobo kac gol atmıs nobre kac gol atmıs bobo besıktas tarıhının en cok gol atan yabancı futbolcusu besıktastayken brezılya mılı takımına cagırılms br futbolcu batuhana gelınce aslında onu anlatmaya gerek yok herkes bılıyor aslında alt yapıda kırdıgı rekorlar mıllı takımın her kademesınde attıgı goller super lıgın en erken golculugu esesde oynadıgı her macta ya golu var ya asisti yurtdısından aldıgı transfer teklıflerı fatıh terım tarafından sureklı a mıllı takıma cagırlmasından bellı aslında bana gore yuzde yuz bu takımda olmalı ve ılk 11 oynamalı 17 yasında avrupai demisin pekı avrupaı olması ıcın kac yasında olması gerekıyor rooney vs. kac yasında futbol pıyasasına cıktı
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla