Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2009, 10:23   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir maçtan daha fazlası

Click the image to open in full size.

Şampiyonluğu hedefleyen Kara Kartallar için, Gençlerbirliği karşılaşması büyük önem taşıyor... Ceza sınırındaki isimler, liderlik ihtimali ve rakibin yüksek formu Beşiktaş için bugünkü sınavı önemli kılıyor.

Kartal 4’te 4 peşinde
Gaziantepspor, Büyükşehir Belediye ve Hacettepe’yi deviren Beşiktaş, bugün Gençlerbirliği’yle karşı karşıya geliyor. Bu sezon üst üste ilk kez üç maç kazanan Kara Kartallar, kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet serisini 4’e çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen ekranlara gelecek karşılaşmada, hakem Deniz Çoban düdük çalacak.

Fener de puan kaybetti
Kartal, 24. haftaya averajla ikinci sırada başladı... Sivasspor bugün Başkent deplasmanında Ankaragücü’ne puan kaybederse, Siyah-Beyazlılar için liderlik hesapları yapılmaya başlanacak. Lider Sivas’ın olası bir puan kaybı ve Beşiktaş’ın Gençlerbirliği karşısında alacağı galibiyet, Mustafa Denizli ve öğrencilerini zirveye taşıyacak. Ayrıca Kartal’ın ezeli rakibi Fenerbahçe de dün Kocaeli karşısında puan yitirdi.

Sarı kart alarmı
Beşiktaş-Gençlerbirliği maçında, Siyah-Beyazlı futbolcular biraz daha dikkatli olmak durumunda... Gelecek hafta Sivasspor deplasmanına çıkacak olan Kara Kartal’da 5 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Edouard Cisse, Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Mert Nobre kart görmeleri durumunda zorlu Sivasspor deplasmanında formasından uzak kalacak.
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla