Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 10:32   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizli'den başarının sırrı: Mücadele

Click the image to open in full size.


Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ligde beklenmedik sonuçlar alındığını, bunları yaşamamak için büyük bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

'Enteresan bir lig'
Mustafa Denizli, 3-0 kazandıkları Gençlerbirliği maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, enteresan bir lig yaşandığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Beklenmedik sonuçlar ortaya çıkıyor. Bu beklenmedik sonuçları yaşamamak için büyük bir mücadele ortaya koyuyoruz. Gençlerbirliği, bu dönemde ligin en güçlü ve grafiği iyi olan takımlarından bir tanesi. Oyunun tamamında arayan, isteyen, üretmeye çalışan, maçı koparmaya çalışan, hem takım savunmasında hem de hücumunda iyi göstergeleri olan bir gece yaşadık."

Kontrol stratejisi
Ligin sonu yaklaştıkça, kendini kontrol etme, 90 dakikaları en iyi şekilde değerlendirme stratejisinin ortaya çıktığını kaydeden Denizli, "Bunu başarmaya çalışıyoruz. Zor bir lig ama kadromuzdaki her oyuncu buna hazır durumda. Kadromuzdaki tüm oyuncularım sezon sonuna kadar bu formayı mutlaka giyecekler, hepsi görev alacak" diye konuştu. Genel olarak takım olma yolunda yaptıkları çalışmaların ortaya çıkmaya başladığını anlatan Denizli, "Birlikte hissediyoruz, çalışıyoruz, başarmaya çalışıyoruz. Beşiktaş’ın en iyi tarafı da bu" dedi.

Aybaba: 'Daha cesur oynamalıydık'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, Beşiktaş karşısında planladıkları şeyleri gerçekleştiremediklerini belirterek, "Takım olarak daha cesur oynamamız gerekiyordu, bunu yapamadık" şeklinde konuştu. Oyunun temposunun son 20 dakikada yükseldiğini ifade eden Aybaba, "İyi takımdık, ama burada iyi bir takımın yapacaklarını ortaya koyamadık. Futbolcularıma sadece 3. gol için kızıyorum. Profesyonel bir takım korner atarken, böyle kötü bir gol yemez. Beşiktaş’ı kutluyorum ve başarılar diliyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Delgado: 'Havamız çok iyi'
Beşiktaş Kaptanı Matias Delgado, maça sonradan giren arkadaşların oyunu değiştirdiğini ve galibiyeti getirdiğini belirterek, "Takım içinde hava çok iyi" diye konuştu. Oynadığı mevkiden dolayı mutlu olduğunu aktaran Delgado, şampiyonluk yarışının çok mücadeleli geçtiğine değinerek, "Bütün takımlar hata yapmamaya çalışıyor. Zor olacak ama her maçımıza final olarak çıkıyoruz" şeklinde konuştu.

Öner: 'Önemli bir virajı geçtik'

Turkcell Süper Lig’de Gençlerbirliği’ni 3-0 yenen ve şampiyonluk yarışında önemli puanlar kazanan Beşiktaş’ta genel sekreter Kenan Öner, önemli bir rakibi daha geride bıraktıklarını söyledi. Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, ekip olarak şampiyonluğa çok inandıklarını ve çok çalıştıklarını aktaran Kenan Öner, "Önemli bir virajı daha geçtik. Kenetlenmiş bir şekilde bu işi götürmek istiyoruz. Kazandıkça seyircimizin de coşkusu artıyor. Önümüzdeki maçlarda burası şölen havasında olacak" dedi.
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla