Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 10:40   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Daha mutlusu yok

Click the image to open in full size.


‘Bekleyin´ dediği 26. hafta yaklaştıkça takımı tavan yapıyor. Kartal´ın hocası Mustafa Denizli maç sonunda da mesajı verdi: İnanıyoruz ve kazanıyoruz...

Öve öve bitiremedi
Her geçen hafta mutluluğu bir kat daha artan ve Beşiktaş’ı koyduğu hedefe doğru emin adımlarla sürükleyen teknik direktör Mustafa Denizli’nin keyfine diyecek yok. Kara Kartal’ı zirve yarışının gerisinde kaldığı periyotta dahi şampiyonluğun favorilerinden biri olarak gören ve 26. haftayı işaret eden Siyah-Beyazlılar’ın hocası, net bir skorla kazandıkları Gençlerbirliği müsabakasının ardından hem futbolcularına hem de tribünlere övgü üzerine övgü yağdırdı.

‘Taraftarlar itiyor’
İnanıyoruz ve bunun neticesinde kazanıyoruz” değerlendirmesini yapan Beşiktaş’ın teknik patronu, “Özellikle karşılaşmalarında son bölümlerinde rakiplerimize karşı büyük bir üstünlük kuruyor, taraftarlarımıza keyif veriyoruz. Gerçekten de zaman zaman ciddi sıkıntılar yaşadık. Hem takım olmak hem de takım yapmak adınaydı bunlar. Fakat genel çizgimizin iyi olduğunu ve doğru yolda yürüdüğümüzü söyleyebilirim. Taraftarımız da takımını itiyor” ifadelerini kullandı.

Samet Aybaba yıkıldı
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Samet Aybaba, son düdüğün ardından soyunma odasına büyük bir üzüntüyle gitti. Ortaya çıkan sonucun maçın hakkı olmadığına vurgu yapan Kırmızı-Siyahlılar’ın hocası, “Maç kopana kadar elimizden geleni yaptık, az pozisyon verdik, gol kaçırdık. Ama kırılma anından sonra işler tersine döndü. Bu sonucu hiç hak etmedik” diye konuştu.
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..

Konu aяda tarafından (15-03-2009 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla