Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 13:23   #39
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Şampiyonluğa adım adım gidiyoruz, yolumuza firesiz devam ediyoruz, hem de rakiplerimiz birer birer puan kaybederken...Ben artık maçları izlerken rahatım açıkçası, hatta artık maçların ilk yarısını bile izlemeyi düşünmüyorum....İkinci yarıyı izleyceksin, özellikle de 60. dk'den sonrasını, o zaman kopuyor Beşiktaş, hem taraftar hem de oyuncular, hele de golden sonra...Akın akın geliyoruz, ordan burdan şurdan, rakip ne kadar direnirse dirensin, elbet hata yapacak, bi yere kadar dayanabilir sonuçta...Belki çok iyi oynamıyoruz ama gol için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, golü bulmak için her yolu deniyoruz bi şekilde, gol de geliyor bunun sonucunda, çok iyi oynamadan net skorlar alıyoruz zaten, bu da ilginçtir, Antep'i de 3-0'la geçtik ama iyi oynamadık o kadar, bu maçta da aynı şekilde...Maçın yıldızı bana göre Sivok'tu, yahu hiç mi hata yapmaz bi adam, yapmadı işte....Havadan yerden hepsini aldı, helal valla...Sonra da Ernst'ti tabiiki, sonunda golünü de attı...Ekrem'in de gol atmasına sevindim, bi Bobo atamadı ona yandım...Yine kötü günündeydi, çok daha iyi bir Bobo bekliyoruz biz, bu şekilde formayı Holo'ya kaptırabilir bence...Haftaya Sivas'la önemli bir maça çıkıyoruz, akıllı oynarsak, kendi gücümüzü bilerek oynarsak, oyuncularda bu maçtaki gibi inançlı olursa hiç beklenmeyen bir şekilde rahat kazanabiliriz o maçı, bu hafta olmadı ama haftaya Allahın izniylen lideriz inş...