Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 17:29   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Horoz'un sesi kısıldı! 0-0

Turkcell Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Denizlispor evinde lig sonuncusu Hacettepespor'u konuk etti. Son 4 maçını kayıpsız geçen Horozlar, Hacettepe karşısında maç boyunca üstün oynamalarına rağmen aradığı golü bir türlü golü bulamadı. Bu skorla Denizlispor puanını 28'e çıkarırken, Hacettepe de puanını 15'e çıkardı.

DENİZLİSPOR CEPHESİ
Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 4 haftalık galibiyet serisinden sonra kaybedilen 2 puana üzüldüklerini söyleyerek, "Büyük avantaj kaçırdık. Bu maçı da kazanmalıydık. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Mücadeleye durgun başladık. İkinci 45 dakikada toparlanmamıza rağmen golü bulamadık. Önemli bir avantaj kaçırdık. Yine de 1 puan kazanmak da iyidir" şeklinde konuştu,

HACETTEPE CEPHESİ
Hacette Teknik Direktörü Ergün Pempe ise, son haftaların en formda ekiplerinden biriyle karşılaştıklarını hatırlatarak, "İyi maç oldu. Müsabaka boyunca futboldan kopmadık. Final paslarında daha başarılı olsak kazanabilirdik. Matematiksel olarak ligde kalma şansımız sürüyor. Denizli taraftarının büyük sevgisini gördüm. Onlara teşekkür ediyorum. Umarım Denizlispor çok daha iyi yerlere gelecektir" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla