Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2009, 21:16   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 Avni Aker'de gülen yok 2-2

Click the image to open in full size.




İlk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın 2. yarısı gergin geçti. 4 sarı, 1 kırmızı kartın çıktığı maçın 67. dakikasında Arda'la skoru 2-1 yapan Galatasaray'a cevap, 84'te bu kez Colman'dan geldi. Oyuna Baros'un yerine dahil olan Yaser, 82'de kırmızı kart görünce Sarı-Kırmızılı ekip karşılaşmayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı.


MAÇTAN NOTLAR...
Trabzonspor’da Galatasaray maçı öncesi Gineli oyuncu İbrahima Yattara şoku yaşandı. Son 2 gündür gribal enfeksiyon geçiren ancak durumunun ciddi olmadığı açıklanan Gineli oyuncu, sürpriz biçimde maç kadrosunda yer almadı.

Yattara’nın yerine teknik direktör Ersun Yanal, Brezilyalı oyuncu Alanzinho’ya ilk 11’de görev verdi. Devre arasında Trabzonspor’a gelen Alanzinho, Denizlispor maçıyla birlikte 2. kez ilk 11’de sahaya çıkmış oldu.

Bordo-mavili takımda geçen hafta cezası nedeniyle forma giyemeyen Hrvoje Cale, formasına tekrar kavuşurken, stoper mevkinde Egemen görev yaptı. Giray Kaçar ise yedek kulübesinde oturdu.

GALATASARAY’DA 6 EKSİK
Galatasaray’da ise 6 futbolcu Trabzonspor karşısında takımda yer almadı. Sarı-kırmızılılarda, sakatlıkları bulunan Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör, Linderoth, Nonda ile dinlendirilen Kewel takımda yer almadı.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, UEFA Kupası’nda Hamburg ile yapılan maçta oyundan alındığı için kendisine tepki gösteren Lincoln’ü yedek soyundurdu. Lincon’ü yedek kulübesinde oturtan Korkmaz, Ümit Karan ve Baroş’a birlikte görev vererek çift forvet sahaya sürdü.

20 BİN TARAFTAR, 20 BİN BAYRAK
İki takım arasında yapılan karşılaşmaya bordo-mavili taraftarlar, büyük ilgi gösterdi. 20 bin dolayında bordo-mavili taraftarlar, tribünde yer aldı. Yönetim kurulu da 20 bin Trabzonspor bayrağı dağıtırken taraftarlar ellerindeki bayrak ile takımlarını coşkulu biçimde destekledi.

Misafir takım tribünün de yaklaşık 250 kişilik sarı-kırmızılı taraftar grubu da Trabzon deplasmanında takımını yalnız bırakmadı.

BAŞKANLAR TRİBÜNDE
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, karşılaşmayı protokol tribünden izledi. Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak ile Trabzonspor’un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, Ahmet Celal Ataman, Özkan Sümer de protokol tribünde yer aldı.

Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, görev döneminin ardından 9 yıl sonra Hüseyin Avni Aker Stadı’nda gelerek Trabzonspor’un bir maçını izledi.

Trabzonspor ile Galatasaray PAF takımları arasında Yavuz Selim Stadı’nda yapılan maç 0-0 beraberlikle sona erdi. Karşılaşmayı 44’ü foto muhabiri ve yazar olmak üzere toplam 199 basın mensubu takip etti.

Karşılaşma öncesi Trabzonsporlu Rigobert Song, eski takım arkadaşı Lincoln ile saha ortasında sarılarak hasret giderdi.

Karşılaşma öncesi, Trabzon Valisi Nuri Okutan’ın kentte başlattığı okuma kampanyasına destek için toplam 30 bin kitap bağışlayan İstanbul’daki Trabzonlu iş adamlarına plaket verildi.
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla