Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-03-2009, 21:48   #1
gandalfzeze
H4RdwAr3mANiA_Gökhan
 
gandalfzeze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Güzel bir yazı okumanızı tavsiye ederim: ''Az laf çok iş''

Az laf çok iş

6 yıldır şampiyonluk göremeyen bu takım, artık mutlu sona inanıyor. Senelerdir denenmeyen kalmadı, transferler yapıldı, hocalar geldi ama Beşiktaş şampiyonluk yarışında hiç böylesine güçlü olmamıştı.
Kağıt üzerinde, Fabian Ernst dışında farklı bir isim yok Kara Kartal’da. Yine Rüştü, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Sivok, Nobre, Tello... Kayseri’deki Kayserispor maçında sergilenen futbolla, önceki günkü Gençlerbirliği maçındaki futbol arasında dağlar kadar fark var. Kaleye gidiyor Beşiktaş, ne yaptığını biliyor, pozisyona girmesini de biliyor, takım olarak oynamasını da, takım gibi sevinmesini de...
Bu başarıda yönetimin rolü büyük. Her maçtan sonra nefes almadan konuşan yöneticiler artık sessiz. ‘Dükkanın başında duran patronun oğlu’ rolündeki idareciler, Ümraniye’yi futbolculara bıraktı. Artık tesislerde takım elbiselilerden çok, takım arkadaşlarını görüyor futbolcular. Kafaları rahat.
26. haftaya 2 hafta kala, her Beşiktaşlı’nın Mustafa Denizli’ye teşekkür borcu var. Beşiktaş, Mustafa Denizli yönetiminde maç kazanmaktan daha fazlasını elde etti. Beşiktaş artık hakeme itiraz etmiyor, işine bakıyor, futbol oynamayı deniyor, yöneticileri konuşmak bir yana takım otobüsüne yaklaşamıyor. Beşiktaş artık konuşanların değil, iş yapanların takımı.
Sıradaki maç Sivas. İlginç bir not: 6 ve 8 yemeyen Sivasspor, ligdeki 7 Beşiktaş maçında 8, evinde de 6 gol yemiş...


Alican Esenci
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu gandalfzeze tarafından (16-03-2009 Saat 21:49 ) değiştirilmiştir..
gandalfzeze Ofline   Alıntı ile Cevapla