Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 09:41   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
uygunun sözlerini unutmadık

Click the image to open in full size.

Uygun, ‘7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz’ demişti. Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı... Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz. Sporcuyuz, işimiz futbol oynamak. Çıkıp oynayacağız ve gerekeni yapacağız...


‘Dalga geçmeye çalıştı’

Fenerbahçe-Sivasspor maçı öncesinde Bülent Uygun, “7 gol yeriz, 9 gol yeriz, ancak 8 yemeyiz” diyerek Beşiktaş’ın Liverpool hezimetine göndermede bulunmuş ve tepkileri üzerinde toplamıştı. Bu haftaki Sivasspor-Beşiktaş karşılaşması yaklaşırken, Kara Kartal’ın tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez bir açıklamada bulundu. Takım arkadaşları adına konuştuğunu belirten deneyimli futbolcu, “Bu sözler bir gaf değildi. Resmen bizimle dalga geçmeye çalıştı” dedi.

‘Gerekeni yapacağız’

“Biz o seviyeye inip, laf yarışına girmeyeceğiz” ifadesini kullanan Üzülmez şöyle devam etti: Sporcuyuz, futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Çıkıp, oynayacağız ve gerekeni yapacağız. Bunu da herkes görecek. Şampiyonluk konusuna gelince... Konuşmak için erken, kalan maçların hepsini kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk heyecanı, takımdaki herkesin gözünden okunuyor. En başta da hocamızın... Bu işi başaracak kapasiteye sahibiz” diye konuştu.


Bülent Uygun ne söylemişti?
“Avrupa’da hangi kupaya katılırsak, ona göre transferler yapacağız. Bu UEFA da olabilir, Şampiyonlar Ligi de... Burada hemen eleştiri yapmak isteyen arkadaşlar olacaktır. Bizim ülkemizde herkes futbolu çok iyi biliyor ya. Onlara da bir laf söyleyeyim; evet 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz...”

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla