Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 10:14   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
işte 7 yeni galacticos

Real Madrid'teki ilk başkanlık döneminde Zinedine Zidane, Ronaldo, David Beckham ve Luis Figo gibi süper yıldızları takıma kazandıran ve "Los Galacticos"u yaratan Florentino Perez'in önümüzdeki yaz göreve gelmesi durumunda Cristiano Ronaldo (Manchester United), Kaka (AC Milan), Steven Gerrard (Liverpool), Xabi Alonso (Liverpool), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Valencia) ve David Silva (Valencia) için kesenin ağzını açacağı iddia edildi.

Bu isimlerin hepsinin birden alınmasının imkansız olduğuna değinen İspanyol Sport Gazetesi; ekonomik kriz içinde olan Valencia'nın Villa ve Silva'yı satmaya yanaşabileceğinin altını çizdi.

Liverpool'un peşinde olduğu Aston Villalı Gareth Barry konusunda mutlu sona ulaşması durumunda Alonso'yu satabileceğini belirten gazete, Gerrard ve Torres konusundaysa fazla umutlu olunmasının hayal kurmak olacağını ifade etti.

Manchester United'ın Ronaldo konusunda pazarlığa bile yanaşmıyor olmasına ek olarak Portekizli süper yıldızın da takımında mutlu olduğunu dile getirmiş olması Real'in yolunu tıkayan başka bir engel olarak değerlendiriliyor.

Sport Gazetesi AC Milanlı Kaka konusundaysa daha umutlu konuşuyor. Brezilyalı oyuncunun hedefleriyle ters düştüğü için Manchester City'ye gitmek istemediğini iddia eden gazete, Real konusundaysa farklı düşünebileceğinin altını çizdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla