Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-03-2009, 19:43   #1
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş ile Sivasspor mukayesesi...

İki takımın kıyas kriterlerine bakacak olursak..
1-Teknik üstünlük: Tartışmasız Beşiktaş ağır basıyor..En teknik oyuncuları olan Mohammed,sakatlığının izlerini taşıyor..Biraz da Kamanan..Beşiktaşta ise Bobo,Delgado,Tello,Yusuf,hatta Ernst ve Sivok u da sayarsak maçın seyrini değiştirebilecek kapasitede adam sayısı daha fazla..
2-Fizik üstünlük:Kadro derinliğinin getirdiği rotasyon imkanı ile Beşiktaş daha diri durumda ve tırmanarak artıyor..Özellikle de son 15 dakikalarda Sıvas düşüş yaşıyor,Beşiktaş ise adeta 6, vitese takıyor..
3-Moral üstünlük:Üst üste 4 maçın getirdiği başarılı sonuçlar,taraftarın havaya girmesi,takımın havaya girmesi ile bu platformda da Beşiktaş ağır basıyor..
4-Kadro derinliği:Sıvas 13-14 kişi ile oynuyor,Beşiktaş ise 20-21 formda adamdan kadro yapıyor..
5-Teknik adam: Bülent Uygun 37 yaşında ve 2 yıldır zirve mücadelesi yapıyor..zora giren maçlarda adeta kilileniyor ve müdahele edemiyor..Buna karşılık M.Denizli 17 yıldır üst düzey bir hoca ve kariyerinde zor maçları genellikle çevirebilmesi ile biliniyor..
6-Saha içi mücadele(koşu kalitesi):eşit durumda
7-Tecrübe:Cisse,Toraman,Ernst,Rüştü,Nobreİ.Üzülmez gibi kariyerlerinde şampiyonluklar yaşamış oyuncular bulunduran Beşiktaş bu konuda da önde,yani şampiyonluğun neler getirdiğini,şampiyonluğun nasıl kazanıldığını bilen oyuncu sayısı Beşiktaşta daha çok..
8-Başarıya açlık: Bence eşit..
9-Taktik üstünlük:Çok iyi mücadele eden Sıvasspor,gol umutlarını Mehmet yıldız'ın açtığı boşluklara giren Musa ve Kamanan ını becerisine bağlamış,Beşiktaşta ise her hafta Şansal ve Ermanın bile hayranlıkla bahsettiği gol varyasyonları üretiyor..

Tüm bu karşılaştırmalardan sonra....
Sizce ;galibiyete kim daha yakın dersiniz ?....Yorumlarınızı bekliyorum...
__________________
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"

Konu Karetta2002 tarafından (17-03-2009 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla