Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-03-2009, 17:43   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emine Erdoğan İnönü'yü yaptırtıyor... Özel haber

Beşiktaş
Emine Erdoğan İnönü'yü yaptırtıyor... Özel haber
Beşiktaş'ın İnönü Stadı rüyası Başbabakan Emine Erdoğan'ın duruma el koymasıyla gerçek oluyor.

Beşiktaş'ın İnönü Stadı rüyası Başbabakan Emine Erdoğan'ın duruma el koymasıyla gerçek oluyor. Beşiktaş yönetiminin İnönü Stadı için AKP'de Beşiktaş Belediye Başkan adayı olan Sibal Çarmıklı'ya başvurarak İnönü Stadı'nın yapımı için destek istediler. Çarmıklı'nın bu durumu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a bildirdiği Emine Erdoğan'ın da duruma el koyduğu belirtildi. Beşiktaş'ın stat yapımı konusunda Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında haksızlığa uğradığını belirten Emine Erdoğan'ın Başkan Demirören'i arayarak, "Ben gereken konuşmaları kocama ilettim. Beşiktaş Dolmabahçe'de rüya gibi bir stada kavuşacak" sözünü verdi.

AKP Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Sibel Çarmıklı tarafından Conrad Otel'de düzenlenen "Büyük Beşiktaş Buluşmaları" gecesinde Başbakan R.Tayyip Erdoğan müjdeyi verdi ve "Sibel Çarmıklı sadece Beşiktaş semti değil Beşiktaş Kulübünüde içine alan hizmetler projesi hazırladı. Sibel Çarmıklı Beşiktaş'ta kazanırsa sadece Beşiktaş değil Türkiye kazanacak" demesi üzerine eşi Emine Erdoğan "İnönü Stadında gerekli neyse yapılmalı. Her stata izin veriliyorsa İnönü'ye de verilmeli" diyerek tavrını koydu. Başbakan R.Tayyip Erdoğan eşinin isteği üzerine yetkililere talimat vererek gerekli işlemlerin yapılmasını istedi.



Emine Erdoğan Stadı

Önceki gün yapılan Beşiktaş olağan yömetim kurulunda ilginç bir öneri ortaya atıldığı iddia edildi. Bazı yöneticilerin "Bugüne kadar gitmediğimiz çalmadığımız kapı kalmadı. Fulya'yı Semra Özal'ın özel gayretiyle kulübümüze kazandırmıştık. Emine Hanım da bizim yıllardır düşlediğimiz bir olayı gerçekleştiriyor. Gerekiyorsa stada onun ismini verelim" önerisini getirdiği öğrenildi.

Gelişmeler Kartalhaber.com'da...
__________________
YÖNETİM İSTİFA

Konu MetiN tarafından (19-03-2009 Saat 16:14 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Siyaset icerikli kısmı silinmiştir...
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla