Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 11:11   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Benitez imzayı attı!

Bir süredir Liverpool'da kalıp kalmayacağı merak konusu olan Rafael Benitez takımıyla olan sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.

Liverpool Menajeri Rafa Benitez geleceğiyle ilgili spekülasyonlara son veren imzayı atarak Liverpool ile olan sözleşmesini 2014'e kadar uzattı.
"Kalbim Liverpool ile, yeni bir anlaşmaya vararak imza attığımız için çok mutluyum" diyen 48 yaşındaki İspanyol teknik adam "Liverpool'u çok seviyorum, böyle bir takım ve böyle taraftarlar başka yerde görmedim. Burada kalmamı istedikleri anda ben zaten anlaşmaya varmıştım" diyerek mutluluğunu dile getirdi.
2004'te Valencia'dan gelen Benitez kulübün 90'lardan beri beklediği başarılarda beklentilere tam anlamıyla cevap verememiş olsa da son yıllarda yaptığı atakla Liverpool'un Avrupa'nın en güçlü ekiplerinden biri olmasını sağladı. Liverpool 2005'te Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken iki sezon sonra da final oynamayı başardı.
Geçen hafta Şampyionlar Ligi'nde iki maç sonunda toplamda 5-0 ile İspanyol devi Real Madrid'i saf dışı bırakan Liverpool adını çeyrek finale yazdırmayı başarmıştı. Liverpool geride kalan hafta sonunda da Premier Lig lideri Manchester United'ı deplasmanda -Old Tafford'da- 4-1 yenerek büyük sükse yaptı.
Benitez'in önemli başarılarından biri de Liverpool ile Şampiyonlar Ligi kupası dışında 2006'da da FA Kupası'nı kazanmak oldu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla