Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 11:12   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Son 8'in 2'si belli oldu!

UEFA Kupası 4. turda Çarşamba oynanan rövanş maçlarının ardından çeyrek finale yükselen ilk iki takım belli oldu.

UEFA Kupası 4. tur ilk maçında Saint-Etienne'i 1-0 mağlup eden Werder Bremen, rövanşta deplasmandaki mücadelede rakibiyle 2-2 berabere kalarak, çeyrek finale yükseldi. Günün diğer maçında Marsilya, ilk maçta 2-1 mağlup ettiği Ajax ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak, çeyrek final vizesi alan ikinci takım oldu.
UEFA Kupası'nda bu akşam oynanacak 6 karşılaşmanın ardından çeyrek finale yükselecek diğer takımlar da belli olacak.
-VARAN BİR BREMEN-
Karşılaşmada Werder Bremen'in gollerini 6. dakikada Sebastian Proedl ve 27. dakikada Claudio Pizarro atarken, Fransız temsilcisinin golleri 64. dakikada Yohan Benalouane ve 90. dakikada Sebastien Grax'dan geldi.
-VARAN İKİ GERETS'Lİ MARSİLYA-
Amsterdam Arena'da oyanan UEFA Kupası rövanş mücadelesinde gülen taraf, Ajax ile 2-2 berabere kalan Marsilya oldu. Marsilya bu beraberlikle adını çeyrek finale yazdırmayı başardı. Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Erik Gerets'in takımı Fransa'da oynanan ilk maçı 2-1 kazanmıştı. Rövanş maçında da normal sürenin 2-1 bitmesiyle mücadele uzatmalara gitti. Marsilya'ya turu getiren gol ikinci uzatmada geldi.

Mücadelenin golleri Ajax adına 33 dakikada Enoh Eyong ve 74. dakikada Miralem Sulejmani'den gelirken, Marsilya'nın gollerini 35. dakikada Mamadou Niang ve 109. dakikada Tyrone Mears attı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla