Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 16:57   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Darüşşafaka C.T - Beşiktaş ColaTurka (T.B.L. 23.Hafta)

Click the image to open in full size.

Akatlar Beşiktaş Cola Turka Arena'da konuk ettiği Türk Telekom'a mağlup olarak lig sıralamasında altıncı sıraya inen Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimiz, Beko Basketbol Liginin 23. Hafta mücadelesinde Darüşşafaka Cooper Tires ile deplasmanda karşı karşıya gelecek..

21 Mart Cumartesi günü, saat 16:00'da Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynanacak mücadele, ayrıca Sky Turk ekranlarından da naklen yayınlanacak ve Zafer Yılmaz, Yücel Çilingir, Ziya Özorhon hakem üçlüsü yönetecek..

Ekibimizde sakatlığı devam eden Mire Chatman bu maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan ve maçta oynamaları henüz kesin olmayan ; Mehmet Yağmur, Jimmy Baxter ve K'Zell Wesson üçlüsünün son durumları ise maç günü belli olacak. Bilindiği gibi yasak madde kullanan pivot Dennis Mims'in takımla ilişkisi kesilmişti. Bu gelişme ile pota altı rotasyonunda sorun yaşayacak olan ekibimizde coach Burak Bıyıktay, başarılı şutör Ömer Ünver'i son antrenmanlarda olduğu gibi Cevher Özer'in alternatifi olarak 4 numarada kullanmayı hedefliyor..

Bu sezon; Türkiye Kupası, Lig ve Hazırlık maçı olmak üzere rakibini 3 kez mağlup eden ekibimiz, bu maçı da kazanarak zirve yarışından kopmamayı ve ilk etapta tekrar beşinci sıraya yükselmeyi hedefliyor. Ligin ilk yarısında Akatlar'da oynanan mücadeleyi ekibimiz 80-47 gibi farklı bir skorla kazanmayı başarmıştı..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (20-03-2009 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla