Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 17:03   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray - Beşiktaş ColaTurka (TBBL 22. Hafta)

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol ekibimiz, Bayanlar Basketbol Liginin son haftasında, ligin Play-Off ilk turunda da mücadele edeceği Galatasaray ile Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek..

İlk maçı kaybeden ekibimiz için bu maçı kazanmak hem ligde dördüncü sıraya yükselmek hemde play-off eşleşmesine eşitlikle başlamak adına son derece önem taşıyor. 22 Mart Pazar günü, saat 15:30'da başlayacak mücadele öncesinde takımımızda rahatsızlığı süren Anna DeForge'un bu maçta oynaması bekleniyor. Ödemelerindeki aksamalar nedeniyle teknik ekiple birtakım ufak sorunlar yaşayan başarılı oyuncumuz Laura Harper'ın da maçta büyük ihtimalle oynayacağı ve tam kadro olacağımız açıklandı. Bu arada karşılaşma D Spor ekranlarından da naklen yayınlanacak..

Geçtiğimiz hafta lider Fenerbahçe'yi 19 sayı farkla mağlup ederek büyük moral bulan ekibimiz; 12 galibiyet ve 7 mağlubiyet ile topladığı 31 puanla averajla aynı puanda olan Galatasaray'ın ardında beşinci sırada yer alıyor. Bu arada ligin ilk yarısında Akatlar Arena'da oynanan mücadeleyi ise Galatasaray 51-59'luk skorla kazanmayı başarmıştı. Bu zorlu maçı kazanacak ekip aynı zamanda; lig sıralamasında dördüncü sırada yer alarak Play-Off ilk tur serisinde saha avantajını da ele geçirmiş olacak..
__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif

Konu NeoRock tarafından (20-03-2009 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir..
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla