Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 21:16   #37
BLACKtiger

BLACKtiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bak arkadaş..beni "din düşmanı" göstermek senin haddine değil..benim sorduğum; çarşaf ve fesin din ile ne alakası var..çok biliyosan şu çarşaf ve fesin din ile alakasını söyle diyorum ,sen almış başını gidiyorsun..benim mini eteğe ne gözle baktığımı nereden biliyorsun..Bu ülkeyi kurtaranlar sadece cephede düşmanla savaşmadılar..içerdeki o arap özentileri ile de savaştılar..Bana ; başörtüsü ile çarşafı aynı kefeye koyanlar laf söyleyemez..Başörtüsü inancın gereğidir ve benim ailemin çoğu başörtülüdür..ama benim ailemde çarşaf ve fes hayranı asla yoktur .. fes ve çarşaf inanç gereği değildir..BENİM ;"ATATÜRK VE REJİM DÜŞMANLARINA" , DÜŞMANLIĞIM VARDIR..Bunun da siyasetle alakası yoktur.. Doğru bu forumda siyaset yapılamaz..Atatürk ve devrimlerine karşı olanlar da bu forumda barınamazlar..Çünkü , Beşiktaş Jimnastik Kulübü 'nün kuruluş amaçlarından en önde geleni ; Cumhuriyetin kurulmasına fikren ve zikren katkıda bulunmaktır. aynen ;bu ülkenin kurucularının devrimlerine karşı çıkılmasına saygı beklenilmeyeceği gibi..
Bak olmuyor anlatıyorum hala beni rejim düşmanı göstermeye çalışıyorsun. Eğer amacın bölücülük ise sen git, yok değilse beni bir gruba dahil etmeyi bırak ve Beşiktaşlılığımı sorgulamayı bırak. Benim ailemde ve senin ailende kimlerin olduğu burada kimseyi ilgilendirmiyor tabiki ama burada kimse ne çarşaflıyı, ne başörtülüyü rencide etmemelidir diyorum. Din ve devlet işleri ayrılalı çok oldu. Kara çarşaflıyı rejim düşmanı göstermeyi bırak. Kara çarşafı arap geleneği gibi göstermek bir hakarettir.
Lütfen arkadaşlar dikkatli olalım. İnsanların kutsal değerleri olabilir.
BLACKtiger Ofline