Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-03-2009, 22:27   #1
Darkbjk
RWTH'li Kartal
 
Darkbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören: Nice 106. yıllara

Demirören: Nice 106. yıllara
Başkan Yıldırım Demirören, "Bir kulüp düşünün ki, kurulduğu günlerde bu ülke uğruna şehit vermiş sporcularını... Bir kulüp düşünün ki, kurulduktan sonra gaziler vermiş ülkesi için...
Click the image to open in full size.

Başkan Yıldırım Demirören, "Bir kulüp düşünün ki, kurulduğu günlerde bu ülke uğruna şehit vermiş sporcularını... Bir kulüp düşünün ki, kurulduktan sonra gaziler vermiş ülkesi için... Bir kulüp düşünün ki, Türk Spor Tarihi'nin dürüstlük ilkesi olmuş... Bizler, bu Beşiktaş'ın taraftarıyız. Beşiktaş Camiası'nın sizlerle beraber nice 106. yıllar yaşayacağına adım gibi eminim. Burada en şanslılar siz Beşiktaş Koleji öğrencileridir. Sizler, Beşiktaşlılık ahlakı ile yetişeceksiniz. Eminim ki gelişen ülkemizde çok önemli yerlerde bulunacaksınız ve ülkemize çok büyük katkılar sağlayacasınız" şeklinde konuştu.

Başkan Yıldırım Demirören, Enver Yücel'in konuşmasında değindiği Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Spor Akademisi'nde iyi ve kültürlü sporcular yetişeceğine vurgu yaptı ve sözlerini "İnşallah bu sene şampiyonluğu da hep beraber kutlayacağız. Ben nice 106. yıllara diyorum" diyerek tamamladı.
__________________
Click the image to open in full size.
Darkbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla