Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 09:16   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Günlüğü

Beşiktaş, 106. yıl kutlamalarını dün Akatlar Cola Turka Arena´da gerçekleştirdi.

Nice yıllara Kara Kartal!
Beşiktaş, 106. yıl kutlamalarını dün Akatlar Cola Turka Arena’da gerçekleştirdi. Siyah-Beyazlılar’ın adını taşıyan Beşiktaş Koleji’nin öğrencileri, 106. kuruluş yıldönümü için büyük bir organizasyona imza attı. Başta Yıldırım Demirören olmak üzere birçok idarecinin katıldığı programda, camianın önde gelen isimlerinin de yer alması yüzleri güldürdü. Ayrıca birçok branştan sporcular da organizasyonda bulundu.
Kaptan Delgado takıma katıldı
Sakatlığı nedeniyle hafta içindeki antrenmanları kaçıran Beşiktaş’ın yıldızı Matias Delgado, dün takıma katıldı. Sabah yapılan çalışmadaki çift kale maçta görev yapan Arjantinli’nin performansı teknik heyeti mutlu etti. Bu arada tedavisi Almanya’da süren Gökhan Zan’ın yanı sıra, önceki gün adalesine darbe alan Erkan Zengin de kadrodan çıkarıldı. Mustafa Denizli sakatlığı bulunan Korcan’ı da İstanbul’da bıraktı.
Yuvada indirim zamanı!
Geleneksel 19.03 tarihli indirim kampanyası, Kartal Yuvası mağazalarında başladı. Yüzde 25’lik indirim kampanyasının 15 Nisan’a kadar süreceği açıklandı. Pazarlama ve ürünlerden sorumlu yönetici Hakan Aksoy, “Takımın çıkışıyla birlikte, ekonomik krize rağmen ciromuz sürekli yükseliyor. Taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Toraman’ın Sivas heyecanı
Sivas doğumlu olan İbrahim Toraman, yarınki karşılaşmaya farklı duygularla çıkıyor. Sivasspor’un sergilediği performansla gurur duyduğunu belirten yıldız oyuncu, “Sivas doğumlu olsam da, Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’ın ekmeğini yiyorum ve bu renkler için ter döküyorum. Sahada elimden geleni yapacağım” ifadesini kullandı.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla