Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 09:19   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ın imha planı

Kartal; orta sahanın kontrolünü elinde tutacak, risk almayacak, duran toplarla sonuca gidecek...

Kartal'ın imha planı

Kartal; orta sahanın kontrolünü elinde tutacak, risk almayacak, duran toplarla sonuca gidecek.

Ayağa pas yapın
Beşiktaş'ta tüm gözler, Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Hafta başında bu yana rakiplerinin oynadığı maçların kasetlerini defalarca izleyen ve özel çalışmalar yapan teknik direktör Denizli, Sivas'ı nasıl geçeceğinin hazırlıklarını tamamladı. Özellikle üç nokta üzerinde duran tecrübeli çalıştırıcı, orta saha hakimiyetinin Click the image to open in full size.
kendilerinde olması gerektiğinin altını çizdi. Denizli'nin; sahanın zemininin bozuk olma ihtimali yüksek olduğu için "Dinamik bir futbol ve ayağa pas istiyorum. Özellikle ataklarda sürpriz uzun paslarla defansın arasına adam kaçırmalıyız" diye oyuncularına taktikler verdiği öğrenildi.

Yemeyelim yeter
Teknik patron Denizli'nin, "Gol yemeyelim, iyi kademe yapalım. Nasıl olsa atarız" diyerek futbolcularına tedbirli ve kontrollü bir oyun anlayışını tembihlediği ifade edildi. Kamanan gibi savunmanın arkasına süpriz koşular yapan oyunculara da çok dikkat edilmesini isteyen başarılı çalıştırıcı, "Duran toplar en önemli silahımız olacak. Gerek köşe atışları, gerekse rakip ceza sahası önünden kullanacağımız serbest vuruşlarla sonuca gidebiliriz" diye konuştu. Tecrübeli hocanın Tello'nun ortaları ve Nobre ile Bobo'nun da ön direk-arka direk çalışmalarıyla sonuca gitmeyi planladığı öğrenildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla