Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 10:44   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
PSG turu kaptı

80 dakika çok iyi bir futbol ortaya koyan Braga, maçın son 10 dakikasına girilirken Hoarau’nun golüne engel olamadı ve Avrupa’ya veda etti.

Portekiz Liginde dördüncü sırada bulunan Braga, UEFA Kupasında ise yoluna devam ediyordu. Gruplardan sonra eşleştiği Standart Liege’i rahatça eleyen Portekiz ekibi, PSG ile eşleşmişti. Fransa’daki maçtan golsüz beraberlikle ayrılan Braga, kendi sahasında oynayacağı maçta, seyircisinin de desteğiyle çeyrek final biletini kapmak istiyordu

Fransa Ligi'nin şampiyonluk adaylarından PSG ise, evinde oynadığı ilk maçta avantajlı bir skor elde edemeden Portekiz deplasmanına geliyordu. 3. Turda Alman takımlarından Wolfsburg’u rahat eleyen Le Guen’in öğrencileri, Braga karşısına da galibiyet parolasıyla çıkıyorlardı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Maça her ne kadar PSG daha hızlı başlamış olsa da ilerleyen dakikalarda ev sahibi takım, oyunda dengeyi kurdu. 13. dakikada Paulo César’ın şutu direkte patlarken, PSG rahat bir nefes alıyordu. Bu dakikadan sonra da Braga atakları devam etti fakat kaleci Landreau’yu bir türlü geçmeyi başaramadılar. 28. dakikada bu sefer misafir ekibin atağında, Chantôme, direğe takıldı. Kalan dakikalarda iki ekip de önemli pozisyonlar yakalamasına rağmen ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Braga oynadı PSG attı

İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da ev sahibi ekip daha etkiliydi. Alan ile rakip kalede tehlikeler yaratmaya çalışan Braga, ya kaleyi tutturamadı ya da kaleci Landreau’yu geçemedi. Maç boyunca toplam 12 şut çeken Braga, bunlardan sadece ikisinde hedefi bulabildi. Dakikalar 81 i gösterdiğinde ise, futbolun altın kuralı devreye girdi: “atamayana atarlar”. Kezman’ın yerine 77. dakikada oyuna giren Hoarau, dört dakika sonra Braga ağlarını havalandırırken, PSG’yi çeyrek finale taşıyordu. Bu dakikadan sonra iki gole ihtiyacı olan ev sahibi ekibin direnci kırılmıştı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve gecenin son çeyrek finalisti Paris Saint Germain oldu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla