Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 10:51   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real'den Kaka'ya 70 milyon Euro

İspanyol basınında yer alan son haberlere göre; Real Madrid, Milan'ın yıldızı Kaka için kırmızı siyahlı kulübün kapısını 70 milyon Euro' luk bir teklifle çalmaya hazırlanıyor.
Bu sezon manşetlerden hiç düşmeyen Kaka, her gün bir başka transfer söylentisiyle gündeme gelse de Milan'da futbol oynamaya devam ediyor. Görünen o ki; Brezilyalı yıldız, gelecek sezon da aynı durumu yaşayacak.

Real Madrid seçimlerinin önemli kozlarından biri olan Kaka ile ilgili İspanyol basınında yer alan son haber oldukça ilgi çekiciydi. Sport'a göre; seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan Florentino Perez, Brezilyalı yıldız için Milan'a 70 milyon Euro'luk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Aynı haberde Kaka'ya da yıllık 12 milyon Euro civarında bir rakam önerileceği iddia edildi.

Manchester City tecrübesinden yola çıkarak, olası bir teklif halinde Milan'ın transfere karşı çıkmayacağı tahmin ediliyor. Tabi hem Milan hem de Kaka için maddi açıdan çok cazip bir olay olan Brezilyalı yıldızın City'e transferi gerçekleşmeyince, Kaka'nın Milan'dan ayrılmasının ne kadar zor olduğunun görülmüş olması da Real için bir eksi puan.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla