Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 11:43   #45
BLACKtiger
 
BLACKtiger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sana gerekli cevapları İrfan Abim vermiş sağolsun..Ama arkadaşım konuyu nerelere getirmişsin pes..sadece Dışarının Türkiye'ye bakış açısından bahsettim..Avrupada veya Holywood da çekilen ülkemizle alakalı bir çok filmde Türk insanının nasıl gösterildiğine bir bak istersen..Fes ve Çarşaf'ın direk olarak imaj ile alakası var başka ne ile alakası olabilir?? Bakış açısının değişmesi lazım evet..Sen bu durumdan rahatsız değilsen o senin problemin..Ben bu durumdan rahatsızım ve bunu dile getirdim hepsi bu..
Benim rahatsız olmadığımı nereden çıkardın?
İmaj diye birşey yoktur İmaj=para.
Dünyanın süper gücü isen kimse üzerindeki bez parçasından dolayı yargılayamaz seni. Nitekim Osmanlı imparatorluğu dünyada herzaman imrenilmiş, hala avrupada ders kitaplarında okutulan bir medeniyettir. Kimse avrupada osmanlının giyim tarzını küçümsemez iken şimdinin sözüm ona çok medeni gençleri din düşmanlığının adını modernlik koymuşlar.
ABD gay bar, lez bar açarsa açarsa bu modernlikliktir ve demokrasi ve özgürlükler çerçevesinde Türkiyede de açılması gayet doğaldır. Ama ABD de kara örtülüler ve çarşaflılar her yere girebilirken burada çarşaf senin gibilere empoze edildiği gibi siyasal ve geleneksel bir bez parçasıdır. Sen ülkendeki insanları belli kalıplara sokmaya çalışarak ve giyindiklerinden dolayı eleştirerek türkiyenin özgürlükçü imajına zarar veriyorsun. Ben herkesin giyimine ve inancına saygı duyuyorum ve buradaki herkes saygı duysun istiyorum. Kimse kimsenin inancından ve giyiminden dolayı ne onun vatan sevgisini, ne cumhuriyete bağlılığını, ne de Beşiktaş'lılığını sorgulayamaz!
Ben benim niyetimin yıkıcı değil ve yapıcı olduğunu anladığınızı umuyorum ve bu konunun daha fazla uzamaması adına artık cevap vermeyeceğim.
BLACKtiger Ofline