Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 14:55   #10
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivasspor-Beşiktaş Maçı Avrupa'nın Gündeminde

Sivasspor-Beşiktaş Maçı Avrupa'nın Gündeminde

uefa.com-Football Europe-News & Features-News Specific

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi internet sitesinde, Turkcell Süper Lig'de bu hafta sonu yapılacak Sivasspor-Beşiktaş maçına yer verdi.

Ligde yarın 49 puanlı lider Sivasspor ile 48 puanla 2. sırada yer alan Beşiktaş arasında yapılacak maçın önemine dikkat çekilen haberde, siyah-beyazlı takımın kalecisi Rüştü Reçber ile Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un görüşlerine de yer verildi.
Haberde Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin son haftalarda istikrarsız bir performans sergilediklerine dikkat çekilirken, son 8 maçında yenilgi almayan Beşiktaş için, ''Mustafa Denizli'nin siyah kartalları, Fabian Ernst ve Ekrem Dağ'ın müthiş performansıyla 2. sıraya yerleşti'' denildi.
Sitedeki haberde ayrıca Rüştü Reçber'in, ''Sivas'a 3 puan için gideceğiz, ancak kaybetsek bile bu şampiyonluk yarışından koptuğumuz anlamına gelmeyecek'' açıklamasına yer verilirken, 4 maçtan men cezası bulunan Bülent Uygun'un ise ''Maçı tribünden izlemek çok zor olacak ama takımı benim kadar iyi bilen asistanlarım var'' ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: AA
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla