Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 16:12   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Le Guen Nereye Gidecek ?

Le Guen nereye gidecek?

Fransa'da sezonun bitimi için daha 2,5 ay olsa da, transfer dedikoduları hız kazandı. Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran ve halen Olympique Marseille'de görev yapan Eric Gerets'in koltuğunu Paris Saint-Germain'in genç teknik direktörü Paul Le Guen'e kaptıracağını iddia etti.
Sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Gerets'ten memnun olmayan O.Marsilya yönetiminin teknik direktör arayışında olduğunu yazan gazete, Elie Baup, Didier Deschamps ve Bruno Metsu'nun gündeme geldiğini, ancak en büyük adayın Paul Le Guen olduğunu yazdı. O.Marsilya sportif direktörü José Anigo'nun geçtiğimiz hafta Le Guen'in menajeri Yves Colleu ile uzun bir görüşme yaptığı, ancak somut bir anlaşmaya varılmadığı yine bu gazetedeki haberde yer aldı.
Bu arada Paris Saint-Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Le Guen'in de arayış içerisinde olduğu, Olympique Marsilya transferinin gerçekleşmemesi durumunda Fransa dışındaki bir kulüple anlaşma yoluna gidebileceği bildiriliyor. Glasgow Rangers ile yaşadığı kötü deneyimin izlerini silmek isteyen Le Guen'le Atletico Madrid'in ciddi bir biçimde ilgilendiği Fransız basınında yer alan iddialar arasında.

YOKSA FENERBAHÇE Mİ?

Bu arada Türk futbolseverlere de küçük bir not. Önde gelen Fransız internet sitelerinden Sport24.fr'ye göre Le Guen'e gelecek sezon için talip bir Türk kulübü var. Siteye göre Fenerbahçe, Le Guen'i takımın başına geçirmeye hazır.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla