Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2006, 23:40   #1
doganmurattemiz
 
doganmurattemiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"En önemli hedefimiz Türkiye Kupası

Click the image to open in full size.
"En önemli hedefimiz Türkiye Kupası"

Beşiktaş'in tecrübeli oyuncusu İbrahim Üzülmez kendileri için en önemli hedefin Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi. İbrahim, oynadıkları karşılaşmaların başlarında konsantrasyon sorunu çektiklerini ve bu nedenle mağlup duruma düştüklerini belirterek, "Eski hastalığımız Ankaragücü maçında da devam etti. Oyunun başında yine yenik duruma düştük. Konsantrasyon sıkıntısı yaşıyoruz. Maç başlarında hep yenik duruma düşüyoruz. Ama takım olarak sonunda kazanmayı biliyoruz" dedi.
"Tümer'in hareketi tasvip edilemez"
İbrahim, Ankaragücü maçı sonrasında takım arkadaşı Tümer'in Ankaragücü soyunma odasının kapısını teklemesini de değerlendirerek şöyle konuştu: "Maçtan sonra yaşanan olayları onaylamıyorum. Artık maç sonrasında ya da sırasındaki hakem hatalarını, oyuncular arasındaki kavgaları konuşmamak ve yaşamamak lazım. Tümer ile İbrahim Yavuz arasındaki diyaloğu bilmiyorum. Ama ne olursa olsun maç bittikten sonra gidip de rakip takım soyunma odasına karşı hareketler yapmak tasvip edilemez. Tümer bazen çok iyi bir arkadaş oluyor ama bazen böyle olaylara karışıyor. Takım içinde hiç kimsenin Tümer ile arasında problem yok. Belki İbrahim, Tümer'e küfür etmiş olabilir. Ama ne olursa olsun önce iğneyi kendimize batırmamız gerekiyor. İnönü Stadı'nda bir rakip takım oyuncusunun bizim soyunma odamıza gelip tepki göstermesini kabul eder miyiz. Tabi ki etmeyiz."
"Türkiye Kupası üçüncülükten daha önemli"
Teknik direktör Jean Tigana'nın takımın başına gelmesiyle birçok şeyin değiştiğini vurgulayan siyah beyazlı oyuncu, "Özellikle disiplin açısından çok şeyler değişti. Daha da değişecek hocamızla beraber. Baktığınızda kötü sonuçlar alınması, kendi sahamızdaki taraftar baskısı hep üst üste geldi. Artık bu üzüntülerin üzerine tek hedef Türkiye Kupası. Bence üçüncülükten daha önemli olan Türkiye Kupası'nı almak. En azından sezonu bir kupa ile kapatmak zorundayız. Bu taraftarlara bunu borçluyuz" diye konuştu.
Şu anda Beşiktaş'ta olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden İbrahim Üzülmez, "Ben her zaman şunu söylüyorum. Ben üstün yetenekleri olan bir futbolcu değilim. Ama bir takım için faydalı bir oyuncuyum. Önümde 6 hafta var. Takım için en iyi şekilde sezonu bitirmek istiyorum. Teklifler geliyor ama ben burada mutluyum. İnşallah futbolu Beşiktaş'ta bırakırım" şeklinde konuştu.
"Güzel bir gol atmışım"
Ankaragücü maçında attığı golle ilgili olarak ise tecrübeli oyuncu, "Ben de televizyondan izledim. Güzel bir gol olmuş. Ama şansın çok etkisi var o golde. Ronaldinho benzetmesini ise espri olsun diye yaptım. Ben kendisini çok izlerim. Onun da ayak dışı vuruşları var. O yüzden şaka yaptım. Yoksa Ronaldinho'nun yeteneklerini konuşmuyorum. Ama o da benim kadar koşamaz. Meziyetler farklı. Onun yeteneği ve tekniği bende olamaz tabii. Sonuca baktığımızda golde önemli bir şans katkısı var" ifadelerini kullandı.
"Sadece genç oyuncularla başarı gelmez"
Beşiktaş'ta forma giyen tüm oyuncuların bunun değerini bilmesi gerektiğinin altını çizen İbrahim, "Hepimizin çalışması gerekiyor. Bizde iki maç oynayan 19 veya 20 yaşındaki futbolcular gazete manşetlerine çıkıyor. Burada basın ve medyanın da suçu var. Beşiktaş takımında 10 dakika oynayan genç bir oyuncu ertesi gün manşetlere çıkıyor. Bana 'siz ne yaptınız' diyebilirsiniz. 'Gençler gelse bu takımı uçurur' inanışı var. Ama bu işler sadece gençlerle olmaz. Şampiyon olduğumuz sezon bizim yaş ortalamazı 30'du. Eğer bir takımda disiplin varsa, kadro için alternatifleriniz varsa başarı gelir. Ama sadece takımda 30 tane genç oyuncu başarıyı getirir diyemezsiniz. Bizim takımımızda da çok yetenekli genç oyuncular var. İbrahim Akın, Gökhan Güleç gibi. Ben onların bu takımda yetenekli oldukları kadar, gelecek ve takım için çalışmalarının sürmesi halinde kazanılacak şampiyonluklarda katkılarının olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.


Kaynak: DHA
__________________
ÖLÜNÜZ YETER BEŞİKTAŞ.
doganmurattemiz Ofline