Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-03-2009, 23:06   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Dikkatli olmalıyız'

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli´den öğrencilerine uyarılar: Şampiyonluk istiyorsak tüm ciddiyetimizle mücadele etmeli, Sivasspor´u devirmeliyiz.

Tek tek görüştü
Sivasspor karşılaşması öncesinde teknik direktör Mustafa Denizli frene bastı. Gaziantepspor, Büyükşehir Belediye, Hacettepe ve Gençlerbirliği’ni devirip üst üste 4 galibiyet alan Siyah-Beyazlılar, Sivas’ı yenip liderlik koltuğunu devralmayı planlıyor. Oyuncularıyla tek tek görüşmelerde bulunan Mustafa Denizli, “Önümüzde çok zorlu bir karşılaşma var. Şampiyonluk istiyorsak, tüm ciddiyetimizle mücadele etmeli ve Sivasspor’u devirmeliyiz” diye konuştu.
‘Devler çıkamadı’
Sivas'ın evinde kaybetmediğini hatırlatan Mustafa Denizli, “Fenerbahçe de, Galatasaray da, Sivas deplasmanından yenilgiyle ayrıldı. Karşımızda, evinde çok iyi mücadele eden bir rakip olacak. Dikkatli olmalıyız ve galip gelmeliyiz” dedi. Denizli’nin ayrıca sarı kart sınırındaki Mert Nobre, Edouard Cisse, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Serdar Özkan’a da uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Beşiktaş, Sivas deplasmanının ardından İnönü’de Kayseri’yi ağırlayacak.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla