Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 11:31   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Terim, Toraman'ı affeder mi?

Malta'dan beri Milli Takım’ çağırılmayan İ.Toraman’ın kaderi bugün belli oluyor.

Click the image to open in full size.

İSPANYA ile oynayacağımız iki hayati maç öncesinde Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in başı yine sakatlıklarla dertte.

Terim, Servet-Gökhan Zan ikilisinin sakatlıkları yüzünden tıpkı EURO 2008 öncesinde olduğu gibi stoper mevkiinde sıkıntılı. Milli takım aday kadrosunu açıklamayı bir gün erteleyen Terim, defansın göbeği için G.Saray’lı E.Aşık’ı kadroya çağıracak.

Trabzon’dan Egemen, Kayseri’den Eren ve Beşiktaş’tan İbrahim Toraman arasında da bir tercih yapacak. Terim, en büyük ikilemi 2 Ekim 2007’de ki Malta maçı sonrasındaki olumsuz tavırları nedeniyle aforoz ettiği Toraman için yaşıyor. Mustafa Denizli ile görüşen ve bu oyuncunun durumunu soran Terim’in, formda İbrahim Toraman’a af çıkartabileceği belirtildi.

BU arada, tedavisi süren Hamit ile Mevlüt’ün kulüplerinden gelen raporlara göre hareket edilecek. Tuncay, Nihat ve Nuri ise kadroda yer alacak. Ayrıca Avusturya vatandaşı Beşiktaşlı Ekrem Dağ’ın da millilik durumu araştırılıyor. Eğer kurallara uygun olursa Ekrem, ay-yıldızlı kadroya yakın.
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla