Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 16:20   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayseri nefes aldı 2-0

Süper Lig'de 4 haftadır maç kazanamayan ve topladığı 34 puanla 8. sırada yer alan Kayserispor, düşme hattında bulunan Ankaragücü'nü iki golle geçti. Sarı-Kırmızılı ekip, Ankaraspor'un da Kocaeli deplasmanında puan kaybetmesiyle 7. sıraya yükseldi. Kayserispor'a galibiyeti getiren goller, 55. dakikada Cangele ve 70. dakikada Mehmet Topuz'dan geldi.
KAYSERİSPOR CEPHESİ
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-0 kazandıkları Ankaragücü maçından sonra yaptığı açıklamada 7-8 hafta dışarda oynamış olmanın verdiği coşkuyla 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını belirtti.

Kafkas, oyuncuların ortaya koyduğu performans ve oyundan memnun olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti: "Zorlu bir 90 dakika oynadık. Her iki takım da iyi mücadele etti. Saha zemini iki takım için de istediğimiz gibi değildi. Fakat 7-8 hafta dışarıda oynamış olmanın verdiği coşkuyla 3 puanı hanemize yazdırdık. Oyuncuların performansından memnunum. Artık önümüze bakacağız. Ankaragücü’ne başarılar diliyorum."

ANKARAGÜCÜ CEPHESİ
Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu da, futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti. Hakemin çok kötü bir yönetim sergilediğini savunan Kutlu, şunları söyledi:

"Bu şartlarda daha iyi oynayamazdık. Futbolcular, bu ortamda daha iyisini yapamazdı. Sanki, hakem maçı bir taraftan alıp bir tarafa verdi. Kırmızı karta bir şey demiyorum. Belki doğru bir karardır. Ama, hakem çok kötü bir yönetim sergiledi. Sanki, daha önce yazılmış bir senaryoyu oynamış gibiyiz. Yenileceğimiz önceden belliymiş gibiydi. Yenildik gidiyoruz. Futbolcular, bu sahada bundan daha iyisini yapamazdı."
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla