Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2009, 16:24   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Antalyaspor Başkent'te güldü 1-2

Süper Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Hacettepe'ye konuk olan Antalyaspor, 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada, rakibini 2-1 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü. Geçtiğimiz hafta İstanbul B.B'yi mağlup eden Kırmızı-Beyazlı ekip, bu galibiyetle puanını 29'a yükseltti.

HACETTEPE CEPHESİ
Hacettepe Teknik Sorumlusu Ergün Penbe, Antalyaspor maçında, hakem Koray Gencerler’in çok kötü bir yönetim sergilediğini belirterek, "Hakemin, bir tek Antalyaspor forması eksikti" dedi.

Penbe, Antalyaspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, iki takımın da kazanabileceği bir maç oynadıklarını belirterek, "Benim futbolculuk yaşamımda olsun, antrenörlük yaşamımda olsun tek amacım Türk futboluna hizmet etmek ve Türk futbolunu daha ileri götürmektir. Ancak ben bir hizmet yaparken başkalarının da buna saygı duyması ve bu hizmetime hizmetle karşılık vermesi gerekir" diye konuştu. Penaltı pozisyonun ardından bambaşka bir hakem izlediklerini ifade eden Penbe, "Maçın hakemi Koray Gencerler’in üstünde bugün bir tek Antalyaspor forması eksikti" dedi.


ANTALYASPOR CEPHESİ
Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek de yaptığı kısa konuşmada, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Maçın çok zor geçeceğini biliyorduk. Bunu futbolcularıma anlatmıştım. İyi oyundan çok 3 puan önemliydi ve bunu başardık" şeklinde konuştu.

Özdilek, amaçlarının 34. hafta sonunda bir yerde olmak olduğunu da belirterek, "Amacımız bu ve bunu başaracağız" diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla