Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 13:33   #8
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kaptan prens Tello !

Click the image to open in full size.

dümene geçen tecrübeli futbolcu Beşiktaş'ı zirveye uçurmaya devam ediyor!..

Yusuf'la Delgado'nun yan yana oynaması ve Nobre ile Bobo çiftinin bozulması tartışmaları arasında dümene geçen tecrübeli futbolcu Kara Kartal'ı zirveye uçurmaya devam ediyor.

Beşiktaş'ın dünkü Sivas maçında önemli tartışma konuları ortaya çıktı. Mustafa Denizli, Delgado'yu yedek oturttu, Yusuf'u 11'e sürdü, ikinci yarı ikisini birlikte oynattı. Siyah-Beyazlı camianın yan yana oynamasını istediği Bobo ile Nobre'den Türk vatandaşı olan Brezilyalı ise dün yedeğe çekildi. Ancak Tello, bu kısır tartışmaların arasında prenslikten kaptanlığa terfi edip, golünü çaktı. Rodrigo Tello son 9 haftada yani 2009 yılı içinde oynanan Süper Lig maçlarında 4 gol atarken, 5 gole de asist yaptı. Şilili yıldız son 5 haftada üst üste 5 asist yaparken, bu hafta Sivasspor deplasmanında beraberlik golünü attı. Tello sezonun ilk yarısında oynanan 16 maçta sadece 1 gol atmış, 4 asist yapmıştı.

O ortayı herkes gol yapardı

Kartal'I yenilgiden kurtaran Tello, attığı golün asistini veren Yusuf'u övdü. Şilili yıldız, 'Yusuf sol taraftan çok iyi geldi. Çok güzel bir orta kesti. Bana da vurmak düştü. O güzel ortayı herkes gol yapar. Ben de güzel vurdum, top da aşağıdan gittiği için kalecinin yapacağı bir şey yoktu. Ama bu golde defansın da büyük payı vardı' dedi. Akıllıca bir maç oynadıklarını söyleyen Tello, sözlerini şöyle sürdürdü: Galibiyet olmadığı için üzgünüz. Golden sonra çok çabuk bir tepki gösterdik ve golü attık. Daha sonra pozisyonlarımız da oldu ama kullanamadık. Bundan sonra Sivas'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanacağız. İki takım da hata yapmamak için dikkatli oynadı. Biz galibiyet için çıktık. Beraberlik bizim için kötü bir sonuç ama yenilgiden daha iyi bir sonuç.

5 dakika dayanamadık

Sİvasspor kaptanı Mehmet Yıldız, 1-1'lik skoru, 'Kendi sahamızda 2 puan kaybettik' diye değerlendirdi. Mehmet, 'Berabere kaldığımız için üzgünüz. Ama yenemeyeceksen yenilmeyeceksin kuralı var. Son haftalarda gol attıktan sonra gol yeme stresini geçen hafta atlatmıştık ama bu hastalığımız bu maçta yine nüksetti. Beş dakika dayanabilseydik buradan galibiyetle ayrılabilirdik' diye konuştu.
Akşam
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla