Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 15:54   #12
delgad01

delgad01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
İnEvAsYoN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bak ezberini bozmasını bende istemezdim ama hatta tedirginde oldum maçın başında ama sonra gördümki takım gayet iyi oynadı bence denizlinin tek eksiği nobreyi ilk 11 oynatmaması oldu ilerde top tutamadık o kadar yusuf mükemmel oynadı 90 dakikada bence mükemmel oynadı holoskoyu çıkarmaması her an bişey yapabilcek bir oyuncuda ondan bekledi arkadaşım hanii sen daha iyi biliyosundur belkide denizli adına özür dilerim seni takımın başına geçirelimde sen çıkar kadroyu kardeşim biraz destekle takımı yaa böyle skor taaftarlığı olmazki beşiktaş taraftarı her zaman ne olursa olsun takımını desteklemesiyle bilinir ben sende bunu göremiyorum kusura bakma
Laf salatasi yapmada benim sorularima cevap ver!!

Dunyada hicbir yerde oturmus takimi bir hoca bozmaz!! Denizli neden buyuk maclar oncesi ilginc kadrolar cikartiyor? Cunku yenmek icin degil yenilmemek icin oynatiyor.. Ben bir Besiktasli olarak bunu kabul etmiyorum OKADAR !!!

Demek okadar kuculmusuzki Sivasla berabere kaldimiza bir zil takip oynamadiniz kaldi !!

Kalb Kalbe Karsi Derler, Carsi Onada Karsi !!

Konu delgad01 tarafından (22-03-2009 Saat 15:59 ) değiştirilmiştir..
delgad01 Ofline   Alıntı ile Cevapla