Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-03-2009, 18:33   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
audi cup devleri buluşturuyor

Audi Kupası, dünya futbol yıldızlarını buluşturuyor. Audi'nin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle düzenlenen bir dizi aktivitenin en önemlilerinden olan Audi Cup, dünyanın en önemli kulüpleri arasında gösterilen ve milyonlarca hayran kitlesine sahip dört takımın mücadelesine sahne olacak; FC Bayern, AC Milan, Manchester United ve Boca Juniors.

Bu dört takımı bir araya getirecek olan organizasyon, Audi'nin 100. yıl etkinlikleri için gerçekleştirdiği etkinler arasında en öne çıkan sportif olay olacak. Birbirlerine rakip olan bu kulüplerin bir ortak noktası var; Araç sponsorları olan Audi, futbolculara ve yetkililere Audi'nin farklı modellerini tahsis ediyor ve futbol sahalarında dört halkasıyla yer alıyor.

'Le Mans Şampiyonu eşleşmeleri belirledi'
Bayern Münih, AC Milan, Manchester United ve Club Atlético Boca Juniors takımları, 29-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Audi Cup maçlarını Allianz Arena'da oynayacaklar.

Cenevre Otomobil Fuarı'nda Audi'nin 8 kez Le Mans şampiyonu olan ve futbol merakıyla bilinen pilotu Tom Kristensen tarafından çekilen kuralar neticesinde, Boca Juniors - Manchester United ve FC Bayern - AC Milan 29 Temmuz'da ilk karşılaşmalarına çıkacak. Her iki maçın da galipleri, ikinci gün turnuva şampiyonluğunu ve Audi'nin tasarım ekibi tarafından özel olarak tasarlanan kupayı almak için karşılaşacak.

Kura çekiminde, Arjantin'le birlikte iki kez Dünya Kupası'nı kazanan ve Fransa Ligi'nde beş kez gol kralı olan, Boca Juniors Yönetim Müdürü Carlos Bianchi, Gennaro Gattuso (AC Milan), Wes Brown (Manchester United) ile Willy Sagnol (FC Bayern Münih) yer aldı. 'Kupa koleksiyoncuları takımlar' Audi Kupası'na katılan takımlar, adeta birer kupa koleksiyoncuları; 21 kez Almanya şampiyonluğuna ulaşan ve bu alanda bir rekorun sahibi olan, ayrıca, 1 kez Şampiyonlar Ligi, 1 kez de UEFA Kupası şampiyonu olan, Dünya Kulüpler sıralamasında ikinci sırada yer alan Bayern Münih. Allianz Arena'da evinde oynamanın avantajını kullanacak bu takımın rakibi, dünyanın en başarılı takımı; AC Milan; 17 kez İtalya şampiyonu, 3 kez Şampiyonlar Ligi ve 4 kez de UEFA Kupası şampiyonluğu yaşamış bir takım. AC Milan, Münih'e, Kaká, Filippo Inzaghi ve Ronaldinho'lu kadrosuyla gelecek. Diğer karşılaşmadaki takımlar da şampiyonluklarıyla dikkat çekiyor. 17 kez Premier Lig şampiyonluğu, 2 kez Şampiyonlar Ligi ve 1 kez de UEFA Kupası Şampiyonluğu elde eden, Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo ve Carlos Tevez'li Manchester United. Rakibi, 11 kez Lig Şampiyonluğu, 6 kez Copa Libertadores Şampiyonluğu elde eden ve Dünya Kulüpler sıralamasında 5. sırada yer alan Boca Juniors.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla