Konu: Mucize Diyet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 00:30   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mucize Diyet

REJİM LİSTESİ *

KAHVALTI
1 greyfurt suyu (şekersiz )
1 dilim ince ekmek
1 kibrit kutusu yağsız peynir
1\2 bardak yağsız süt (şekersiz)

ÖĞLE YEMEĞİ
1 orta boy haşlanmış patates
1 bardak haşlanmış ıspanak
1 fincan çay
1 adet ülker kremalı bisküvi

İKİNDİ
Ülker Kremalı Bisküitlerin geri kalan tümü, 3 simit (Sınırsız Domates, biber ve tam Yağlı Edirne Peyniri ile birlikte) (Simitçi geçmez ise Pastane simidi de olabilir. Pastaneye gitmeye üşenirseniz telefon ile sipariş verebilirsiniz. O da olmaz ise isteğe göre sınırsız Sucuklu veya Kaşarlı Tost ile değişim yapılabilinir. )

AKŞAM YEMEĞİ
1 Ekmek (350 gram)
1 Kızarmış Tavuk (400 gram tuzsuz)
1 Tabak patates tava
1 Tabak nohutlu pilav
1 Kayık tabak karışık salata (Yağsız, bol limonlu)
6 tane Zeytinyağlı Biber Dolması
2 litre cola/Pepsi
500 gram tereyağlı Cevizli Baklava ve/veya 3 tabak sütlaç

22:30 HABERLERI 1
En büyük boy paket patates cipsi, dolaptaki mevcut bütün kuruyemişler

YAT-GEBERLIK (Yatağa girip uyumadan az önce)
Tenceredeki geriye kalan bütün Zeytinyağlı Dolmalar (Buzdolabından direk olarak el ile yenilecek. Parmaklar ağızda iken, gözler ile Gelen varmı? diye zaman zaman kontrol edilecek. Görülme durumunda ve "Sen rejim yapmıyormuydun?" sorusuna "Yarın başlıyorum veya içim ezildi, birazıcık dolmadan ne olacak sanki…", hiç olmadı "Yediğimiz bir dolma, onda da gözün kalıyor!…" cevapları verilecek.)

BU DİYET İÇİN GEÇERLİ KURALLAR

Eğer bir şey yerseniz ve sizi kimse görmezse, yediğinizin kalorisi sayılmaz.
Diyet cola veya diyet bir içecekle beraber baklava veya herhangi bir tatlı yerseniz, yediğiniz tatlıdan aldığınız kaloriler, diyet içecek tarafından geçersiz sayılır.
Başka birisiyle yemek yerken, ondan daha çok yemezseniz, yedikleriniz sayılmaz.
Tıbbi amaçlı alınan gıdalarda kalori mevcut değildir. Örnek sıcak sütlü kakao, yağlı tavuk suyuna tel şehriye çorbası, dondurma (yalnız bademcik ameliyatı olanlar için…)
Sinemada film veya televizyon seyrederken yenilen yiyecek (örnek meyva, kuruyemiş patates cipsi, çikolata, her tür içecek ve sandviç vs) eğlence aktivitesinin bütününü kapsadığından ve sadece yemekle alakalı olmadığından kalorileri sayılmaz.
Kırık bisküvi ve parçalanmış çikolata ,simit, poğaça vs. gibi gıdalarda kalori yoktur. Kırma, parçalama ve koparma işlemleri kalori kaybına sebepolur.
Bir şey hazırlarken kaşık çatal bıçak ve kepçeden yalanan gıdaların kalorisi sayılmaz. Örnek yaş pasta hazırlanırken bıçaktan yalanan krema ,ekmeğe yağ-bal sürülürken yalanan bal, köfte kızartırken çatala batılı kalıp yenilen köfte gibi.
Aynı renge sahip gıdalar, aynı kaloriye de sahiptirler.Örnek karnıbahar ile beyaz çikolata, haşlanmıs ıspanakla antep fıstığı ezmesi gibi.
Çikolata JOKER RENK sayılıp bütün gıdalar ile yer değiştirebilir.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla