Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 09:38   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
uçtu&uçurdu

Click the image to open in full size.

Ligin 2. yarısındaki 9 maçta 4 gol, 5 asistle Kartal'ı sırtlayan Şili'linin yıllık ücreti ödül olarak 900 bin dolar'dan 1.2 milyon 'ya çıkarılıyor.


Karşılığını aldı
Beşiktaş'ın ligin 2. yarısında yaptığı çıkışa, performansıyla büyük katkı yapan Rodrigo Tello'ya yönetim kayıtsız kalmadı. Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda oynadığı 9 maçta 4 gol atıp, 5 asist yapan (ilk yarıda 16 maçta 1 gol, 4 asist) Şilili yıldızın ücretine zam yapma kararı aldı. Halen yılda 900 bin dolar alan Tello'nun Click the image to open in full size.ücreti sezon sonunda 1.2 milyon euro'ya yükseltilecek. Tello daha önce yönetimden zam istemiş, ama yanıt alamamıştı.

Kesin şampiyonuz
Yönetim, Tello'yu daha fazla motive etmek için zammı şampiyonluk şartına endeksledi. Sivasspor maçında attığı nefis vole golüyle takımına 1 puan kazandıran Tello, çok iyi bir hava yakaladıklarını ve şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Başarılı futbolcu, "Geriden gelip öne geçtik. Bu hava devam ettiği müddetçe bu sene şampiyonuz. Hep beraber İnönü'de şampiyonluk turunu atacağız" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla