Konu: ne yazdılar
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 09:45   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ne yazdılar

Ahmet Çakar (Sabah): Kaybetmeme taktiği
Belki çok kaliteli bir futbol izlemedik ama çok iyi mücadele eden iki takım gördük. Sivasspor da Beşiktaş da kaybetmek istemiyorlardı. Kadro yapısına baktığımızda, taktik anlayışlara baktığımızda kaybetmemenin çok ön plana çıktığı bir maç oldu. Oyuna Sivas çok iyi başladı ama ilk devrenin ortasından Click the image to open in full size.itibaren Beşiktaş duran ve yan toplardan etkili olmaya çalıştı. Hele bu dakikalarda Sivok'un Sivas kalesinin 3 metre uzağından kaçırdığı öyle bir gol var ki, atsa maçta çok şey değişirdi.

KORKUT GÖZE (Hürriyet): Değeri anlaşılacak

Mustafa Denizli'nin sahaya sürdüğü 11'i biraz sabır göstermeden hemen yargılayanlar, yanıldılar. 'Savunma ağırlıklı' diyerek sitem edenler de oyunun gelişen bölümlerinde yanlış bir düşünceye saplandıklarını anladılar. Mustafa Denizli oyunun her yönünü iyi düşünerek iyi planlayarak ve iyi uygulatarak siyah-beyazlı ekibin zorlu bir deplasmandan puanla dönmesini sağladı. Bu tek puana şimdi burun kıvıranlar ve dudak bükenler o tek puanın değerini gelecek haftalarda çok daha iyi anlayacaklar.

Ali Gültiken (Sabah): Oyunun hakimiydi

Beşiktaş golü yiyene kadar daha dengeli, kontrollü ve kendi inisiyatifinde bir oyun ortaya koydu. Yediği golün ardından Beşiktaş, yeteneklerini ortaya koyabildiği zaman böylesine güçlü bir rakibi nasıl mahkum ederek baskı altına alabileceğini gösterdi. Bu dönemde Üzülmez'in öne çıkışları, Yusuf ve Tello'nun, Bobo'nun daha hareketli oynayıp bireysel yeteneklerini ortaya koyması golü de getirdi. Beşiktaş belki bu maçı kazanamadı ama oyunu istediği gibi yönetti, kazanmayı da düşündü.

Sergen Yalçın (Vatan): Niye kenara aldı?

Hadi ilk 11 neyse ama değişiklikler konusunda ciddi bir eleştirim var. Maç 75'e gelmiş, Bülent Uygun bile Muhammed Ali, Balili ve Kamanan gibi 3 hücum özellikli adam sokup galibiyeti arıyor. Mustafa hoca niye Bobo ile Holosko'yu çıkardı, anlamadım! Oysa yorulan Yusuf'u dışarı alıp forveti Bobo (Holosko)-Nobre olarak çiftleseydi, arkalarında Delgado ile Beşiktaş 2. golü arayabilirdi. Nobre tek kalınca Sivas defansı psikolojik açıdan rahatladı ve ileri çıkmaya başladı. Son dakikalar da diken üstünde geçti.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla