Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-03-2009, 11:40   #1
вєšιктαš

вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Terim varsa ben yokum!

Click the image to open in full size.

Ay-yıldızlı formayı hak ettiğine inandığını belirten siyahbeyazlı oyuncu, "Görüldü ki Terim olduğu müddetçe beni çağırmazlar. Çağırsalar da ben gitmem" dedi

O defteri kapattım

Son dönemde takımın en formda isimleri arasında yer almasına rağmen A Milli Takım'a çağrılmayan İbrahim Toraman, hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Böyle davranılmayı içine sindiremediğini söyleyen siyah- beyazlı oyuncu, "Hazırım, kendimi de gayet iyi hissediyorum. İnsan milli takımı hak ettiğini düşünüyor. Ancak görüldü ki Fatih Terim orada olduğu Click the image to open in full size.
müddetçe, milli takıma çağrılmam zor. Zaten bundan sonra çağırsa da ben gitmem" dedi. Malta maçından sonra yaşananları konuşmanın doğru olmayacağını belirten Toraman, "Arkadaşlarıma başarılar dilerim" ifadesini kullandı.

"Milli takım benim için bitti"
Click the image to open in full size.
Milli takım aday kodrusuna davet edilmeyen Beşiktaşlı futbolcu noktayı koydu: “Fatih Terim orada olduğu müddetçe milli takıma çağırılmam. Çağırılsam da bundan sonra ben gitmem”

Beşiktaş'ın ve Türk futbolunun en iyi defans oyuncuları arasında gösterilen İbrahim Torman, milli takımın İspanya ile oynayacağı maçın aday kadrosuna çağırılmamasının ardından şöyle konuştu: “Hazırım ve kendimi iyi hissediyorum. Benim vicdanım rahat. Ancak görüldü ki Fatih Terim orada olduğu müddetçe milli takıma çağrılmam. O beni milli takıma çağırsa da bundan sonra gitmem.

Benim için bu karar yine bir hayal kırıklığı oldu diyen İbrahim Toraman, “Ben bu kararlara maruz kalacak ne yaptım bilemiyorum” dedi. Tecrübeli defans oyuncusu ‘Türkiye Malta maçından sonra ne oldu sorusuna’ ise, ‘Bunları konuşmak doğru olmaz. Arkadaşlarıma başarılar dilerim. En büyük dileğim Türk bayrağını hep zirvede görmek.” dedi

Konu вєšιктαš tarafından (23-03-2009 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir..
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla