Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı
Emin misin?? 34.hafta maçlarına bir bak bakalım Sivas nerde kiminle oynuyo?? Biraz futbolla ilgileniyorsanız yazın..Komik duruma düşmeyin..
Unutmayın ki Sivas, Fb ve Gs yi 2 şer golle kazanarak mağlup ederek yolladı..zaten evlerinde yenilmemiş,en çok puan toplayan takım ayrıca.. Kolay bir deplasman değil..Biraz realist olun çok rahat bi maç mı bekliyordunuz?? |
nobre konusunda size katiliyorum ben herzaman nobrenin 2. yarilarda oyuna girmesinden yanayim ideal forvetimizin bobo holosko oldugunu dusunuyorum ancak ben hocam olsam ve nobre hangi macta 11 baslamali diye kendime sorsam bu sivas macini derdim malesef ben bu surprizlerini sevmiyorum hocanin futbol mantelitesini ve oynattigi oyunuda sevmiyorum ne olursa olsun nerde olursa olsun gecen hafta bundan onceki 4 hafta kazandigi kadroyu bozmaz bir teknik adam surpriz yumurta misali her buyuk macimizdan once nedenki bu surprizler fener macindada surpriz yapti hoca halimizi gorduk gs macindada surpriz yapti ligdeki kayseri deplasmani falan hep surpriz oldu hocadan ama hocanin artik birsey anlamasi lazim surprize gerek yok besiktasin oynayan kadrosu su anda bu ligdeki herkezi yener yeterki izin verilsin resmen beraberlige razi oynadik her hafta macin 2. yarilarinda olan kondisyonumuzu sivas macinda nicin kullanmadik anlamiyorum malesef ve golu yedikten sonraki oynadigimiz gol atincaya kadarki besiktasa bak bide sivas 6 dakika boyunca top yuzu gormedi devam etseydik kesinlikle galip ayrilacaktik bu mactan malesef neden oldugunu anlamadigim bir sebeb yuzunden golu atinca durdu takim