Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-03-2009, 22:21   #24
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Avrupalı hoca gelmeli diyenlere soruyorum ? sizce kim gelmeli ??..
Bu ülkeye ,Del bosque,Aragones,Tigana,Guus Hiddink,Löw gibi üst düzey T.D. geldi ve neler yaptıkları ortada..Zaman ve maddi kayıptan başka bişey olamaz şu durumda..
Portonun hocası Ferrerria bu saydığım adamlardan daha mı iyi teknik direktör ?? o açıdan M.Denizli ile dewam..

Düz mantık yapmamak gerek..Ozaman kimse transfer yapmasın..Ne de olsa Ortegalar, Anelkalar ,Carewler geldi bu ülkeye..

Bu konuda eskiyi emsal gösterip gelecek hakkında yorum yapmak, tahminde bulunmak yanlış bence..Zira kadrolar, yönetimler, zihniyetler değişiyor..Bosque harcandı..Tigana çok ağır ama olumlu gidiyordu..Ona da sabır edemedk..Aragones'e gelince hiç bi zaman üst düzey bir t.d olduğunu düşünmedm ben.. Löw geldiğinde adı sanı belli değildi..Hiddink de şuanki popülaritedemiydi orası var? Bence çok yanlış bir değerlendirme..

Kaliteli bir yabancı teknik direktöre ben de evet derim..Ama bu devirde zor yani öyle birini getirmek..Saçma bir yabancı getireceklerine Denizli kalsın tabi ki..Ama körü körüne de sadece Türk diye Denizliye bağlanmamak gerek..

Konu İbodaca tarafından (24-03-2009 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla