Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 09:13   #1
Cagla
TEK AŞK BEŞİKTAŞK
 
Cagla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kara Kartal'da Sarı Tehlike

Ligde kıyasıya şampiyonluk yarışına giren siyahbeyazlı ekipte, bitime 9 maç kala sarı kart paniği yaşanıyor. Beşiktaş'ta tam 7 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı olan Nobre, Tello, Cisse, Zapotocny, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Serdar Özkan Kayserispor maçında kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

***

Kara Kartal'da sarı tehlike

Siyah-beyazlılarda Nobre, Tello, Cisse, Zapotocny, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez ve Serdar Özkan'ın üçer sarı kartı bulunması can sıkıyor.

Aslar çoğunlukta
Şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen Beşiktaş'ta en büyük sıkıntı, sarı kart cezası sınırındaki futbolcuların fazlalığı. Sakatlıkların dışında kart cezalarıyla da boğuşan siyah-beyazlılarda, ceza sınırındaki oyuncu sayısının 7'ye yükselmesi, teknik heyetin keyfini kaçırdı. Yedi futbolcu Kayseri maçında sarı kart Click the image to open in full size.
görmesi durumunda, Kocaeli karşılaşmasında cezalı duruma düşecek.

Ayağınızı denk alın

Siyah -beyazlılarda İbrahim Üzülmez, Nobre, Serdar Özkan, İbrahim Toraman, Cisse, Tello ve Zapotocny gibi takımın banko isimlerinin sınırda bulunması üzerine Denizli, bu oyuncularla özel bir görüşme yaptı. Mustafa Denizli'nin "Hepinize ihtiyacım var, çok dikkatli olun. Gereksiz görülecek bir kart, bizi şampiyonluktan uzaklaştırabilir. Herkes ayağını denk alsın" dediği öğrenildi.
Cagla Ofline   Alıntı ile Cevapla