Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2009, 12:08   #34
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya arkadaslar bence sampiyon bile olsak denizliyle devam edilmemesi lazim bir düsünün ezikler , cinconlar yada ts ikinci yarida bukadar basarizis olmasalardi biz su an kacinci siradaydik besinci yada altinciydik ve su an herkes denizli gitsin diye buralarda mesaj yazacaktiniz...del bosqeye ,tiganaya kötü hoca diyenler var bence yönetim del bosqeyi göndermeseydi biz belkide avrupada bile su an cok basarili bir takimdik , denizlinin kariyeri cok parlak diyen arkadaslarimiz var denizli son 10 senedir hangi takimlari calistirdi benim hatirladiklarim almanya ikinci lig takimi aachen oda küme düstü birde iranda bazi takimlar , ben su anki durumumuzu denizlinin basarisi degil rakiplerin cok kötü oldukalrina bagliyorum sonucta denizliyle hicbir önemli maci kazanamadik ve denizlinin geldiginden beri genclerin durumlarina bir bakin, hepsi ya kulübede yada satildi yada kiralik serdar kurtulus bu takimda geldigi ilk sene takimin en iyisiydi simdi nerde , serdar özkan takimin messi si diyorlardi nerde , bobo zaman zaman yedekte küstürülüyor , batuhan gönderildi , aydin piyasada yok , erkan zengin alindi 1 dakika forma giymis lig maclarinda , emre özkanlar ve diger takimlara verilen gencler nerelerde gencleri kazanmasi zor ama kaybetmesi cok kolay...onlar bizim gelecegimiz ...sakin kimse onlarin pismesi lazim falan demesin büyük futbolcular büyük takimlarda büyür.... bence mustafa denizli iyi bir hoca degil bizi sampiyon yapsa bile sonucta antep maci haric hicbir macin 90 dakika rahat seyredemedik anteptede hake penaltiyi verse ac öylemi biterdi bilemiyorum , eziklerin 7 tane attigi takimi bile 3-2 zor yendik gözlerimizi kapaya kapaya

Konu ferres tarafından (25-03-2009 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla