Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 08:46   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'da ilk hedef: Sapara

Devre arasında da Kartal´ın gündemine gelen yıldız oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmaya varıldı. Slovak futbolcu, “Beşiktaş´a gelmeye hazırım” dedi.

Click the image to open in full size.

Kartal olmak istiyor
Cisse ve Zapotocny’yle yolları ayırmaya hazırlanan Beşiktaş’ın transferdeki ilk hedefi belirlendi... Kara Kartallar, devre arasında da gündemine aldığı Marek Sapara’yı renklerine bağlamak için harekete geçti. Mustafa Denizli’nin istediği Slovak futbolcu, Beşiktaş’ın teklifine çok sıcak bakıyor ve İstanbul’a gelmek istiyor. Devre arasında Siyah-Beyazlılar’ın önerisini geri çeviren Rosenborg’a rest çeken Sapara, Norveç’ten ayrılmak için gün sayıyor.
Menacerleri aynı
Sapara orta sahada hem defansif, hem de ofansif olarak başarıyla görev yapabiliyor. Sağ ayağıyla yaptığı ortalar ve attığı frikik golleri nedeniyle yıldız oyuncu Norveç’te, “Slovak Beckham” lakabıyla anılıyor. Filip Holosko’nun milli takımdan arkadaşı olan Sapara için Rosenborg’un 3 milyon Euro istediği öğrenildi. İlginç bir not: Zapo ile Sivok’un transferinde Beşiktaş ile ters düşen Mithat Halis, Sapara’nın da menacerliğini yapıyor...

MAREK SAPARA KİMDİR?
Doğum tarihi: 31.07.1982
Boyu: 1,76
Ülkesi: Slovakya
Mevkii: Orta saha
Milli takım: 18 maç/2 gol
Sözleşme bitiş tarihi: 31.12.2010
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla