Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 09:08   #1
вєšιктαš
 
вєšιктαš - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Saviola Kartal'a

Siyah-beyazlı ekip, Nobre ile yeniden anlaşma sağlanamazsa Real Madrid'in Arjantinli yıldızı Javier Saviola için harekete geçecek. Real'de kulübeden kurtulamayan 27 yaşındaki golcüyü teknik direktör Mustafa Denizli de çok istiyor.

Click the image to open in full size.
Operasyon!

Nobre ile anlaşamayan Beşiktaş, forvetini Real Madrid'in 28 yaşındaki golcüsü Saviola ile güçlendirmek istiyor.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen ve liderin yakın takipçisi olan Beşiktaş, diğer yandan da yeni sezon transfer hazırlıklarına başladı. Özellikle gol yollarında daha güçlü ve alternatifli bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların yeni hedefinin Saviola olduğu öğrenildi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mert Nobre ile halen anlaşılamaması Click the image to open in full size.
nedeniyle yönetimin, Real Madrid'in Arjantinli yıldızı ile temasa geçeceği belirtildi.

Tam beş milyon euro
Bu sezon İspanyol ekibinde forma şansı bulamayan ve genel olarak yedek kulübesinde oturan Saviola'nın da Madrid'den ayrılmak istemesi, siyah-beyazlıların iştahını kabartıyor. Bonservis bedeli beş milyon euro civarında olan 28 yaşındaki santrforu alarak forvet hattını güçlendirmek isteyen yönetim yabancı sınırlaması nedeniyle bu transferin gerçekleşmesi durumunda Cisse ya da Zapotocny'den biriyle yollarını ayıracak.

Javier Pedro Saviola kimdir?

Doğum tarihi: 11 Aralık 1981 Doğum yeri: Arjantin Boy: 1.68 Kilo: 64 Mevki: Forvet Numarası: 18 Kariyeri: 295 maç / 125 gol Milli Takım: 43 maç / 12 gol

Başarılar: FIFA U-20 Dünya Kupası (Arjantin - 2001), Olimpiyat Oyunları (Arjantin - 2004), UEFA Kupası (Sevilla - 2006), Arjantin Ligi Gol Krallığı (1999), Güney Amerika'da yılın futbolcusu (1999), FIFA U-20 Dünya Kupası Gol Krallığı (Arjantin- 2001) Oynadığı kulüpler: River Plate, Barcelona, Monaco, Sevilla, Real Madrid
__________________
Click the image to open in full size.
вєšιктαš Ofline   Alıntı ile Cevapla