Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 10:59   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
A.Gücü hocasına kavuştu!

Ankaragücü'nde teknik direktör krizi son anda aşıldı. Hakan Kutlu'nun yerine Karaman göreve geldi.

Hakan Kutlu'dan boşalan göreve getirilen teknik direktör Hikmet Karaman Ankara'da olmasına karşın resmi sözleşmeye imza atmadan antrenmana çıkmadı. Bu akşam saat 17.00'deki antrenman, antrenörler Reha Erginer ile Mustafa Kaplan yönetiminde gerçekleştirildi.
Alınan bilgiye göre Karaman, bir önceki teknik direktör Hakan Kutlu'nun sözleşmesinin feshini beklemesi nedeniyle takımının başında çıkması beklenen akşam anrenmanında yerini almadı. Ankaragücü Kulübü yöneticilerinin, kaldığı otele giderek görüştükleri deneyimli teknik adamla her konuda anlaştığı ve Kutlu'nun, tüm alacaklarının ödendiğine dair kendisine güvence verdikleri öğrenildi.
Yarın yapılacak sabah idmanında takımının başında yer alacağını belirten Hikmet Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Bir meslektaşımla olan sözleşme devam ederken benim göreve gelmem olmazdı. Hakan ile olan sözleşme bugün feshedildikten sonra takımın başında yer alacağım. Konuşmak için erken, ama şu an çalışma zamanı. Ankaragücü'nün çok büyük bir potansiyeli var'' diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla