Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 11:01   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kazanırsak sizi öldürürüm"

Villarreal'den arkadaş olan İspanyol Capdevilla ve Senna ile Türk oyuncu Nihat, İspanya-Türkiye maçını değerlendirdi.

İspanyol spor gazetesi Marca'nın biraraya getirdiği üçlü maçla ilgili sohbet ederek, aralarında şakalaştı. Üç futbolcu arasında geçen diyalog ve soru cevapta, Marcos Senna'nın "Grubu kim birinci bitirecek?" sorusuna Nihat Kahveci, "Dünya Kupası'na doğrudan katılmak için siz favorisiniz, ama matematiksel olarak yetişebilecek puan olduğu sürece Türkiye pes etmeyecek" dedi. Oldukça esprili diyalogların olduğu röportajda, Nihat "İspanya favori, ama her zaman favoriler kazanmaz. Saha içinde birbirimizi dirsekleyeceğiz, ama bu sahada kalacak. Kaybedersek beni bekleyenleri biliyorum, ama kazanırsak sizi öldürürüm" derken, cevap olarak Joan Capdevilla, "Kaybetmiş olarak şimdiden en az bir ay saklanabilirsin" ifadelerini kullandı. Senna ise bir sorusunda Nihat'a "Sahada bize nasıl hakaret edeceksin, Türkçe mi? Maç günü İspanyolca mı Türkçe mi konuşacaksın?" derken, milli futbolcu, "Hakeret mi, yooo veya kimbilir belki de evet... Türk milli takımı formasıyla oynadıkça Türkçe olacak. Ama bir sorun bana size nereden saldıracağız, ben biliyorum" şeklinde gülerek cevabını verdi. Buna karşılık Capdevilla, "Benim kanatımdan mı saldıracaksınız? İspanya'nın en zayıf kanadı orası" derken, Nihat da "Ben biliyorum nereden saldıracağımızı, gerçekten" şeklinde konuştu.

Senna'nın, "Nihat dışında Türkiye'de kime dikkat edeceğiz" sorusuna da Nihat, "Umarım bizi tanıyorsunuzdur, öyle değilse sorun yaşayacaksınız demektir. Ciddiyim çok fazla futbolcu var: Tuncay, Emre, Uğur Boral, Altıntop kardeşler, Semih, Aurelio. oynayan sahada ölümüne oynayacak" dedi. "Türk cehennemi gerçekten var mı?" diye soran Senna'ya bu sefer cevap olarak, "Her zaman. Ama bu cehennem değil iyi bir ortam. Gelen takımların bu ortamdan zorlanmasını istiyoruz" ifadelerini kullanan Nihat, ancak sonuçta maçı kazananın taraftar değil iyi futbol olduğunu söyledi.

Türk futbolcu açıklamalarında ayrıca, şu ifadeleri kullandı:
"Avrupa Şampiyonası'nda Villarrealli 3'lü. Senna, Capdevilla ve Santi kilit oyuncular oldular. Benim için onların takım arkadaşı olmak gurur verici, Üçü de çok büyük futbolcu. Santaigo Bernabeu Stadı'nda insanlar Türkiye'nin savunma yapacağını sanmasın. Futbol oynamak, gol atmak ve İspanya'yı yenmek için çıkacağız. Motive olmuş durumdayız. Dikkat edin, tehlikeliyiz."

Bu arada Nihat, Türk milli takımındaki arkadaşlarının Luis Aragones hakkında neler konuştuklarıyla ilgili bir soruya, "Fenerbahçe, Türkiye'nin en büyük takımlarından biri, şampiyonluk için favorilerden biri. Bu yıl her şey pek yolunda gitmedi, teknik direktöre karşı artan eleştiriler var. Aynı zamanda Güiza'yı da eleştiriyorlar, Mallorca'daki gibi gol atmasını bekliyorlardı. Madrid ve Barcelona'da yaşananların benzeri Türkiye'de de oluyor. Ayrıca Türk futbolu, buraya çok benzer olmaya başladı. Lig daha zor, çok daha fazla mücadele var. Zor bir lig, hiçbir şey kolay değil" cevabını verdi.

Öte yandan Capdevilla, Nihat'ın "Doğruyu söyle, Türkiye maçı için gerçekten ne düşünüyorsunuz?" sorusunu "Size çok büyük saygı gösteriyoruz, çünkü son Avrupa Şampiyonası'nda yarı final oynadınız ve 2000 Dünya Kupası'nda üçüncülüğünüz var. Daha önceden bana söylemiştin: Bundan çok gurur duyuyorsun. Ama saygı bir tarafa, biz en kısa zamanda Dünya Kupası finallerine katılmayı garantilemek istiyoruz. Eğer Madrid'de kazanırsak daha yakınlaşacağız. Ama oynayacağımız en zor iki maça çıkacağız" diye yanıtladı.

Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla