Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-08-2006, 11:26   #66
eFSaNe55
 
eFSaNe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Delgado Ucurur...

Beşiktaş'ın eski antrenörü Ziya Doğan, Delgado için, "Onu iyi tanıyorum. Şu an oynadığı, performansının yarısı. Beşiktaş müthiş bir yetenek aldı" dedi.
Click the image to open in full size.



Beşiktaş'ın eski yardımcı antrenörü ve futbolcusu Ziya Doğan, Kartal'ın flaş transferi Delgado'yu yakından tanıdığını belirterek, "Delgado şu an oynadığı futbolun yarısını sahaya yansıtıyor" dedi. Malatyaspor'u çalıştırırken Basel ile oynadıklarını hatırlatan Doğan, "Takımı yöneten isim oydu. Çok etkili bir yıldız... Beşiktaş son zamanların en müthiş ve doğru transferini yaptı. G.Saray maçında ortaya koyduğu futbol yapacaklarının yarısı bile değildi. Çok daha teknik bir oyuncu... Bana göre en büyük özelliği topu ayağında dinlendirmemesi, hemen oynaması... Genellikle teknik oyuncular topla daha çok oynamayı sever. Delgado topu alır almaz arkadaşlarını arıyor ve ayağından hemen çıkarıyor. Bu önemli bir artı" diye konuştu.

KATKISI BÜYÜK
Duran toplarda da Delgado'nun başarılı olduğunu söyleyen Doğan sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu konuda takıma çok katkı yapabilir. Etkili frikik atışları olduğunu Basel'in lig maçlarında görmüştüm. Delgado rakibimizken çok koşan, tempo yapan bir oyuncu değildi. Beşiktaş'ta farklı olarak çok koşmaya başladığını da gördüm. Bu kondisyon ve tempoya devam ederse, katkısı büyük olur."


***ALINTIDIR***
__________________
SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,

HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!!



Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....
eFSaNe55 Ofline