Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-03-2009, 23:12   #1
ÖLÜMÜNEBJK
Dişi Kartal

ÖLÜMÜNEBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kulübe mahkumları!

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, ligin son 4 haftasında Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Erkan Zengin ve Uğur İnceman’a forma şansı vermedi.

Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Erkan Zengin ve Uğur İnceman... Teknik direktör Mustafa Denizli, son 4 haftada bu oyuncuları adeta kulübede unuttu... Tecrübeli çalıştırıcı, son maçlarda bu isimlere hiç şans vermedi.

Ligin ilk 21 haftasında, 19 maçta forma giyen Serdar Özkan, son 4 karşılaşmada yedek kulübesine hapsoldu. Ligde en son Gaziantepspor karşısında forma giyen genç oyuncu, daha sonraki İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe, Gençlerbirliği ve Sivasspor maçlarında 1 dakika bile oynama şansı bulamadı.

Geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuşarak geçiren Serdar Kurtuluş için ikinci yarı iyi başlamıştı. Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında 90 dakika sahada kalan genç oyuncu, son 6 karşılaşmada 1 kez 45 dakika oynadı.

Erkan’ı kendi istemişti

Uğur İnceman da Denizli’nin gelişiyle birlikte kulübenin gediklisi haline gelen bir diğer isim. İnceman, ligin ikinci yarısında sadece 47 dakika oynayabildi. Beşiktaş’a devre arasında Mustafa Denizli’nin isteğiyle transfer edilen Erkan Zengin ise siyah beyazlı formayı ligde sadece 1 dakika giyebildi

Click the image to open in full size.
ÖLÜMÜNEBJK Ofline   Alıntı ile Cevapla