Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 02:04   #1
varada
 
varada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
koordinatlar nasa,dan

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin içinde bulunduğu helikopterin yeri partililerin eş dost ilişkileri sayesinde tespit edildi.
KOORDİNATLAR NASA'DAN
Helikopterin enkazı NASA'daki bir tanıdık mühendis tarafından özel çaba ile Maraş Ilıca Beldesi Hacı Budak Köyü yakınlarında tespit edildi.
Ameraka'da yaşayan bir Türk'ün NASA'da çalışan arkadaşına rica etmesiyle uydu vasıtasıyla enkazın yeri tespit edilebildi.
ABD Başkanı Barack Obama'nın ziyareti nedeniyle Türkiye semalarında konuşlandırılan üç casus uydu bu kez Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının yer tespiti için kullanıldı.
ÜÇ KİŞİDEN VUCUT ISISI SİNYALİ
NASA'da çalışan tanıdık mühendis ayrıca enkazdan üç kişinin vucut ısısı sınyali alındığını da bildirdi.
Bu bilgilerden sonra BBP Kriz masasının girişimi ile Bursa'dan 20 kişilik arama kurtarma ekibinin acil olarak bölgeye yönlendirildi. Uçakla yola çıkan timin ise bölgeye ulaşmak üzere olduğu öğrenildi.
Tüm bu gelişmelerden sonra BBP Genel Başkan Yardımcısı Üzeyir Tunç cafesiyasete bir açıklama yaparak "Helikopterin enkazına kriz masasının kurulmasına rağmen yaşanan bürokratik hantallık yüzünden ulaşamadık. Kriz masası kurduysanız başına da başbakanlık müsteşarını getirdiyseniz bunun anlamı bürokratik işlemlerin azaltılmasıdır. Ancak ne yazıkki bürokratik engelleri aşmakta büyük güçlük çekiyoruz. Başbakanlıktaki kriz masası ile bir türlü hızlı bilgi alışverişi yapamıyoruz." dedi.
Tunç bu gelişmelerden sonra nihayet "Askeri birlikler, AKUT ve partililerden oluşan arama birimlerinin Hacı Budak mevkisine yönlendirildildi." dedi.
Yeni bilgilerle helikopterin enkazına ulaşmanın an meselesi olduğu belirtildi..
NASA BBP'E BİLGİYİ VERMEDİ, RESMİ KANAL İSTEDİ
Nasa, BBP kriz masasının özel çabası ile bulunan helikopter enkazının koordinatlarına ulaşmak için ise resmi kanallardan başvuru istedi. Hatır için koordiunatlar bulundu ama BBP yetkilileri yerin adresini alamadı.
Bunun üzerine BBP yetkilileri Başbakanlık kriz masasına durumu bildirmiş ve oradan bağlantı kurmaları sağlanarak helikopterin yeri tespit edilmiş oldu.
__________________
.
varada Ofline   Alıntı ile Cevapla