Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-03-2009, 19:48   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sapara Yola Cikmaya Hazirim !

Norveç'ten mesaj var!

Beşiktaş´ın transfer listesindeki Rosenborglu Marek Sapara, “Norveç´teki misyonumu tamamladım. Daha büyük bir ligde oynamak istiyorum” diyerek, Kartal´ın teklifine yeşil ışık yaktı.
Click the image to open in full size.
Sözleşmesi sona eriyor
Ligde yolunda doludizgin devam eden Beşiktaş, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezon daha güçlü bir orta sahaya sahip olmak isteyen teknik direktör Mustafa Denizli’nin isteği üzerine gözler Rosenborglu Marek Sapara’ya çevrilmişti. Devre arasında da ismi Beşiktaş ile anılan genç yıldız, Norveç’in önde gelen gazetelerinden Dagbladet’e açıklamalarda bulundu. Daha büyük bir ligde oynamak istediğinin altını çizen Sapara, “Sözleşmem 2010’da bitiyor. Rosenborg beni istiyorsa ya yeni bir sözleşme teklif etmeli, ya da gelen tekliflere olumlu yanıt vermeli” dedi.
Holosko referans verdi
Bilindiği gibi Beşiktaş’ın devre arasında yaptığı teklifi Rosenborg kabul etmemiş ve Slovak yıldız isyan bayrağını açmıştı. Vatandaşı Filip Holosko’dan Beşiktaş hakkında olumlu referans alan Sapara’yı teknik direktör Mustafa Denizli’nin de çok istediği biliniyor. Habere yorum yapan Rosenborglu taraftarlar da Sapara’nın takımda tutulması gerektiğinin altını çizdi. frikikten attığı gollerle tanınan Sapara’ya “Slovakya’nın Beckham’ı” lakabı takılmıştı. 2006’dan bu yana Rosenborg forması giyen Sapara, orta sahada görev yapmasına rağmen oynadığı 41 maçta 12 gole imzasını attı.

Click the image to open in full size.
Norveç’in Dagbladet gazetesine konuşan Sapara, Beşiktaş’ın kendisine teklif yaptığını doğruladı.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla