Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-03-2009, 15:31   #98
neilblack
Bağdat Kartalı

neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hepimizin temennisi bu....Senin düşüncene saygı duyuyorum elbette, ama ben sportif başarıyı daha çok önemsiyorum şimdi, sportif başarı geldikten sonra diğerleri de gelir zaten arkadan eminim bundan...Fb Carlos'u aldı mesela, 1-2 ay Avrupa'da ismi duyuldu o kadar, Fb Ş.Liginde Yarı Finale çıkmasaydı şans eseri, Avrupa Fb'yi tanıyacak mıydı sanki, Carlos da olsa....Carlos'un Fb'ye verdikleri, götürdüklerinden daha fazladır zaten bence, burdan götürdüklerinden kastım, kendi götürdükleri yanii....
ben yazdıklarına ilgili bikaç şey söylemek istiyorum
1.brezilyada savunma yapılmıyor demişsin brezilyada köpek gibi savunma yapıyor adamlar yapmadıklarını nerden çıkardın anlamıyorum ileri uç oyuncuları inanılmaz yetenekli oldukları için gol sayısı fazla
2.ronaldodan eğer sakatlık problemi yoksa ben bu ligin çok üstünde bir performans bekliyorum,mükemmel bir kariyerden sonra bir düşüş yaşıyor kendisini avrupada oynayan bir takımda,kariyerinin son zamanlarında bir kez daha ispat etmek isteyecektir(örnek:hayatının en istekli futbolunu gsde oynayan hagi)
3.avrupada başarı deniyor bu işler nobre,holosko,bobo,batuhan ile olmaz(tabi başarıdan ne anladığın da önemli)
4.bu yönetim takımı geleceğin yıldızı diye dandik adamlarla doldurmazsa maddi olarak da hiçbişey kaybetmeyiz